Stack owncloud unsupported server

Wist niet zeker waar ik dit moest plaatsten…

Maar de titel zegt het al.
Ik gebruik dus Stack van van TransIP
Hiervoor gebruik ik de owncloud-client, en sinds een paar dagen krijg ik de melding dat “server version 8.2.20- is unsupported! Proceed at your own risk.”
Omdat ik weet dat hier enkele ook gebruik maken van deze clouddienst, is mijn vraag of er meerdere mensen zijn die deze melding te zien krijgen?
Dan weet ik of er iets bij mij niet klopt, of dat het probeelm bij TransIP ligt

Ik gebruik wel stack, maar niet met de owncloud of nextcloud client. Daarvoor heb ik een eigen VPS van TransIP met Nextcloud als cloudoplossing.

Helpt het als je omschakelt op de nextcloud client ? Het lijkt erop, dat Stack is gebaseerd op Owncloud server 8.2.2. Nou gaat het hier om het webdav protocol, dus ik ben wel benieuwd wat er gebeurt als je “proceed” op eigen risico, maar ik kan me ook voorstellen dat je daar geen zin in hebt. Zoeken op de melding levert op dit moment niets op. Heb je een manier om wat te testen zonder risico voor je data?

Dit stuk https://owncloud.org/news/desktop-client-2-5-0-release-virtual-file-system/ verwijst naar hetzelfde probleem. Ik zou voor alle andere dingen, eerst de Nextcloud client proberen.

owncloud maar eventjes verwijderd en nextcloud geïnstalleerd.
En die geeft inderdaad verder geen problemen.

Bedankt voor de snelle reactie en oplossing.

Top. Je bent niet de eerste die met de owncloud client problemen heeft die met de nextcloud client niet bestaan.

Ti presento un ottimo sito Web gratuito di suonerie per telefono su suonerie gratis