Results 1 to 4 of 4

Thread: Bugs in Kaffeine concerning DVB-T

  1. #1

    Default Bugs in Kaffeine concerning DVB-T

    Hi,

    I'm from Germany. The channel ZDF get only a very bad signal. It's terrible if you (try) watching the EM. In some forums you can read that maybe the new libxine-Update is responsible. Someone has reported that a downgrade from (Kaffeine or libxine?) was successful. Is this recommended ?

    Another bug: When i switch the channels, sometimes the sound turned off. I have to restart Kaffeine and it's working again, but it's a little bit annoying...

    Has anybody similar problems and perhaps a solution?

    Greetings Nagilum

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Karlsruhe
    Posts
    27

    Default Re: Bugs in Kaffeine concerning DVB-T

    What about try using vlc ?
    It should be able to play dvb as well and it is not xine based. (as far as i know)

    Have no experiance with it, because DVB-T is not available in Karlsruhe. T_T

    For the sound problem. Is kde using pulseaudio as well ? If yes do you have the libxine-pulseaudio plugin and set the output correctly? I think that that might cause the sound turn of when switching channels.
    If kde does not use pa, take a look at the sound output of xine, too.

  3. #3

    Default Re: Bugs in Kaffeine concerning DVB-T

    I'm not using the pulse audio package. I should note that the problem has arised with openSuse 11.0. With 10.3 everything works fine. In future i should participate in testing the release candidates.

    I think i have to wait for updates...

    Greetings
    Nagilum

  4. #4

    Default Re: Bugs in Kaffeine concerning DVB-T

    There is a new update of libxine. Everything works fine again.

    Greetings Nagilum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •