Search:

Tag: device

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. TUMBLEWEED Audio devices not detected on boot

    Started by MirceaKitsune, 28-Oct-2019 08:08
    audio, device, hardware, pulseaudio, sound
    • Replies: 6
    • Views: 441
    Last Post: 28-Oct-2019 13:14
    by MirceaKitsune  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  2. Waking up an external Hard Drive

    Started by Reg_gie, 10-Jan-2019 03:42
    device, hdd, usb
    • Replies: 8
    • Views: 437
    Last Post: 14-Jan-2019 12:33
    by Reg_gie  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. TUMBLEWEED PulseAudio doesn't detect Logitech wireless headphones

    Started by MirceaKitsune, 09-Nov-2018 15:21
    audio, device, hardware, pulseaudio, sound
    • Replies: 3
    • Views: 401
    Last Post: 09-Nov-2018 17:42
    by MirceaKitsune  Go to last post
  4. TUMBLEWEED No audio devices after logging out and back in

    Started by MirceaKitsune, 19-Sep-2017 14:43
    audio, boot, device, login, sound
    • Replies: 3
    • Views: 842
    Last Post: 20-Sep-2017 09:10
    by Knurpht  Go to last post
  5. no boot after device mount change installing 12.2

    Started by gumb, 09-Sep-2012 08:46
    boot, device, grub, mount, persistent
    • Replies: 2
    • Views: 1,072
    Last Post: 24-Sep-2012 03:27
    by andypotter  Go to last post
  6. OpenSuse 12.1 USB Drive - how to (auto)mount?

    Started by YellowGranite, 13-Jul-2012 21:22
    2 Pages
    1 2
    12.1, device, opensuse, storage, usb
    • Replies: 10
    • Views: 23,957
    Last Post: 19-Jul-2012 10:33
    by robin_listas  Go to last post

    Forum:
    Applications

  7. Audio-Eingabe

    Started by ThJJackson, 13-Aug-2011 01:04
    device, input, sound
    • Replies: 1
    • Views: 2,453
    Last Post: 13-Aug-2011 13:17
    by ThJJackson  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. Problem Loading On Triple Booted MacBook

    Started by sauldc, 06-Jun-2011 17:37
    boot, bootable, device, macbook, triple
    • Replies: 3
    • Views: 1,322
    Last Post: 07-Jun-2011 04:31
    by sauldc  Go to last post
  9. Setting Sansa MTP player to show as Media Device

    Started by kahu, 01-Jun-2011 22:21
    device, mtp, sansa, usb
    • Replies: 2
    • Views: 1,447
    Last Post: 02-Jun-2011 21:31
    by caf4926  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  10. Problem on opening a device (harddisc)

    Started by algorithm93, 19-Dec-2010 05:41
    2 Pages
    1 2
    blocked device, device, opensuse, problem
    • Replies: 13
    • Views: 1,395
    Last Post: 21-Jan-2011 09:41
    by pengumaniac  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. can't create tun device openSuSE 11.3

    Started by mcpogue, 13-Dec-2010 18:03
    device, ifconfig, nstx, tun
    • Replies: 2
    • Views: 1,739
    Last Post: 13-Dec-2010 19:04
    by mcpogue  Go to last post
  12. PLaease add network card support to kernel

    Started by wikaka, 18-May-2010 02:12
    asus, device, driver, rt2870sta
    • Replies: 2
    • Views: 1,169
    Last Post: 18-May-2010 02:53
    by wikaka  Go to last post

    Forum:
    Wireless

  13. fstream inconsistent with stdio

    Started by yecril71pl, 04-May-2010 15:10
    device, failure, fstream, read, stdio
    • Replies: 2
    • Views: 1,140
    Last Post: 04-May-2010 15:41
    by yecril71pl  Go to last post
  14. Dual boot install problem

    Started by murlamike, 04-Apr-2010 10:03
    bootloader, device, dual boot, partition, vista
    • Replies: 5
    • Views: 1,121
    Last Post: 05-Apr-2010 11:31
    by dvhenry  Go to last post
  15. howto find you my video card chipset?

    Started by ssouffri, 17-Nov-2009 03:17
    chipset, device, driver, kernel, video
    • Replies: 2
    • Views: 2,151
    Last Post: 17-Nov-2009 03:34
    by Jonathan_R  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. Auto-unmount problem.

    Started by Ste86, 17-Sep-2009 08:52
    auto, device, mount, removable, unmount
    • Replies: 4
    • Views: 1,364
    Last Post: 18-Sep-2009 09:44
    by dankegel  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. Booting of the existing OS from VirtualBox problem

    Started by Programmer768, 17-Sep-2009 03:24
    2 Pages
    1 2
    boot, device, fstab, grub, virtualbox
    • Replies: 13
    • Views: 5,500
    Last Post: 27-Sep-2009 05:55
    by Programmer768  Go to last post
    • Replies: 8
    • Views: 1,438
    Last Post: 12-Dec-2009 09:33
    by velo_love  Go to last post

    Forum:
    Applications

  18. mounted by kernel question

    Started by antonio_maximo, 02-May-2009 14:26
    device, mount
    • Replies: 4
    • Views: 5,742
    Last Post: 04-May-2009 10:38
    by antonio_maximo  Go to last post
  19. No /dev/lircm device

    Started by ripper17, 20-Nov-2008 06:03
    device, lirc, mouse, not created
    • Replies: 2
    • Views: 1,392
    Last Post: 27-Aug-2009 11:35
    by hallergard  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 20 of 20