Search:

Tag: solved!

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. TUMBLEWEED "man" returns always No manual entry

    Started by tschank, 29-Jul-2016 12:24
    solved!
    • Replies: 6
    • Views: 911
    Last Post: 31-Jul-2016 14:32
    by tschank  Go to last post

    Forum:
    Applications

  2. YaST configuration of wicked fails.

    Started by jlturriff, 12-Jun-2016 17:25
    2 Pages
    1 2
    solved!, wicked, yast
    • Replies: 13
    • Views: 1,641
    Last Post: 13-Jun-2016 12:45
    by deano_ferrari  Go to last post
  3. very slow restart / incomplete shutdown

    Started by J0EE0J, 28-Apr-2016 05:54
    endless shut down, slow restart, solved!
    • Replies: 6
    • Views: 700
    Last Post: 29-Apr-2016 06:55
    by J0EE0J  Go to last post
  4. OTHER VERSION Kodi 16 update, tvheadend pvr client fails to load

    Started by ransur0t, 10-Mar-2016 09:36
    solved!
    • Replies: 5
    • Views: 3,041
    Last Post: 11-Mar-2016 07:51
    by ransur0t  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  5. tvheadend with Hauppage HVR-1600

    Started by ransur0t, 31-Oct-2015 10:27
    2 Pages
    1 2
    solved!
    • Replies: 16
    • Views: 2,045
    Last Post: 27-Jan-2016 15:30
    by daKump  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. OTHER VERSION tvheadend update - capture card not found

    Started by ransur0t, 11-Apr-2016 10:05
    2 Pages
    1 2
    solved!
    • Replies: 15
    • Views: 1,162
    Last Post: 12-Apr-2016 13:35
    by ransur0t  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 4
    • Views: 457
    Last Post: 21-Apr-2016 04:03
    by nrickert  Go to last post
  7. security update 2015-718 and 2015-827

    Started by libellul, 30-Nov-2015 03:20
    solved!
    • Replies: 8
    • Views: 770
    Last Post: 03-Dec-2015 01:36
    by libellul  Go to last post

    Forum:
    Applications

  8. Fail to set up nvidia G04 346.35

    Started by promeneur, 17-Apr-2015 08:03
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    solved!
    • Replies: 30
    • Views: 2,341
    Last Post: 18-Apr-2015 11:03
    by wolfi323  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  9. Dual monitor setup with KDE 3

    Started by TechConspiracy, 07-Mar-2015 19:14
    solved, solved!
    • Replies: 4
    • Views: 791
    Last Post: 08-Mar-2015 21:30
    by deano_ferrari  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 9
    • Views: 2,232
    Last Post: 23-Dec-2014 21:46
    by jlturriff  Go to last post

    Forum:
    Applications

  10. What can we watch without Packman?

    Started by Wurger, 21-May-2014 11:33
    3 Pages
    1 2 3
    solved, solved!
    • Replies: 23
    • Views: 1,968
    Last Post: 28-May-2014 04:37
    by F_Sauce  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  11. XFCE power manager not showing

    Started by Wurger, 15-May-2014 11:14
    solved, solved!
    • Replies: 9
    • Views: 944
    Last Post: 21-May-2014 04:52
    by Wurger  Go to last post

    Forum:
    Applications

  12. Repositories for Tumbleweed and Pipelight

    Started by Wurger, 03-May-2014 11:28
    solved, solved!
    • Replies: 7
    • Views: 1,139
    Last Post: 05-May-2014 05:43
    by robin_listas  Go to last post
  13. Nvidia screen resolution size not configured correctly

    Started by nef131, 18-Dec-2013 20:57
    3 Pages
    1 2 3
    solved!
    • Replies: 23
    • Views: 4,961
    Last Post: 20-Dec-2013 21:02
    by nef131  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 4
    • Views: 969
    Last Post: 16-Nov-2013 09:24
    by John_82  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. Minimum Install

    Started by Mayagrafix, 24-Sep-2013 12:10
    barebones, minimum footprint, solved!
    • Replies: 5
    • Views: 928
    Last Post: 30-Sep-2013 06:53
    by robin_listas  Go to last post
  15. VLC does not start

    Started by MrSolar, 21-Sep-2013 04:07
    2 Pages
    1 2
    solved!, vlc
    • Replies: 10
    • Views: 12,274
    Last Post: 10-Oct-2013 07:14
    by dkadelka  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  16. Python error, sci-python -- help

    Started by Aleksandar30, 07-May-2013 22:55
    2 Pages
    1 2
    python error, sci-python, solved!
    • Replies: 10
    • Views: 5,921
    Last Post: 09-May-2013 01:36
    by hcvv  Go to last post
  17. LibreOffice 4.0.2 toolbar icons won't change

    Started by RobtWB, 26-Mar-2013 23:40
    icons, libreoffice 4, opensuse 12.3, solved!
    • Replies: 3
    • Views: 2,509
    Last Post: 28-Mar-2013 18:12
    by RobtWB  Go to last post

    Forum:
    Applications

  18. New 12.3 cannot find the repositories

    Started by ender21, 26-Mar-2013 14:00
    2 Pages
    1 2
    solved, solved!
    • Replies: 13
    • Views: 2,061
    Last Post: 28-Mar-2013 07:10
    by jdmcdaniel3  Go to last post

    Forum:
    Applications

  19. openSUSE 12.3 RC1 reboots into emergency mode right after installation

    Started by taytong888, 13-Feb-2013 06:11
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    ati radeon xpress 200m, emergency mode, grub2, solved!
    • Replies: 32
    • Views: 9,579
    Last Post: 27-Feb-2013 20:16
    by tdrusk  Go to last post
    • Replies: 13
    • Views: 1,412
    Last Post: 03-Feb-2013 04:18
    by robin_listas  Go to last post
  20. PSU role in shutdown/reboot? (Solved)

    Started by heboland, 28-Jan-2012 11:27
    2 Pages
    1 2
    solved!
    • Replies: 17
    • Views: 4,218
    Last Post: 31-Jan-2012 06:28
    by robin_listas  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. web browsing problem in opensuse 12.1

    Started by pallando, 24-Jan-2012 12:31
    solved!
    • Replies: 7
    • Views: 1,503
    Last Post: 25-Jan-2012 01:54
    by hcvv  Go to last post
Results 1 to 25 of 47
Page 1 of 2 1 2