Search:

Tag: 11.0

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Kein Login möglich nach Upgrade von 11.0 auf 12.1 (mit zypper)

    Started by Janninger, 21-Mar-2012 01:59
    2 Pages
    1 2
    11.0, 12.1, upgrade
    • Replies: 13
    • Views: 2,746
    Last Post: 24-May-2012 09:08
    by Eyn_Marc  Go to last post
  2. Upgrading from 11.0 to 11.4

    Started by vedul, 01-Aug-2011 09:47
    11.0, 11.4, upgrade, upgrade install 11.0 11.4
    • Replies: 4
    • Views: 3,032
    Last Post: 02-Aug-2011 03:28
    by robin_listas  Go to last post
  3. Hilfe!!!!

    Started by berserker68, 28-Jan-2012 03:45
    11.0, forums login account, forums.opensuse.org, nutzerdaten, opensuse 11.0
    • Replies: 4
    • Views: 1,264
    Last Post: 15-Feb-2012 02:56
    by stakanov  Go to last post

    Forum:
    Anwendungen

  4. looking for opensuse11.0 / compat-libstdc++

    Started by sirjune, 13-Feb-2012 02:43
    11.0
    • Replies: 1
    • Views: 4,098
    Last Post: 13-Feb-2012 03:12
    by pistazienfresser  Go to last post

    Forum:
    Applications

  5. PackageKit Error

    Started by TwoHoot, 24-Nov-2010 06:16
    11.0, update
    • Replies: 2
    • Views: 1,037
    Last Post: 24-Nov-2010 08:19
    by TwoHoot  Go to last post

    Forum:
    Applications

  6. probleme mit der hilfe funktion.

    Started by linuxer-shriegels, 26-Oct-2010 06:34
    11.0, help-application, hilfe
    • Replies: 2
    • Views: 1,144
    Last Post: 26-Oct-2010 10:37
    by dietger  Go to last post

    Forum:
    KDE

  7. OpenSuse 11.0 repositories?

    Started by agostonbejo, 11-Sep-2010 00:13
    11.0, packages, repositories, repository, yast
    • Replies: 4
    • Views: 8,182
    Last Post: 11-Sep-2010 19:08
    by Carlos E. R.  Go to last post

    Forum:
    Applications

    • Replies: 2
    • Views: 1,657
    Last Post: 17-Jul-2010 04:40
    by michael_henry  Go to last post
  8. GUI "Authentication failed" 11.0

    Started by pwatson, 23-May-2010 17:33
    2 Pages
    1 2
    11.0, authentication failed, gui, pam
    • Replies: 14
    • Views: 3,636
    Last Post: 25-May-2010 09:37
    by pwatson  Go to last post
  9. Theme related problem

    Started by vazhavandan, 10-May-2010 23:48
    11.0, opensuse, question mark, theme
    • Replies: 6
    • Views: 1,176
    Last Post: 21-May-2010 23:46
    by Edward_Iii  Go to last post

    Forum:
    Applications

  10. auditd lockup issues

    Started by rharrisffs, 05-Mar-2010 08:25
    11.0, auditd, hang, lockup
    • Replies: 0
    • Views: 1,069
    Last Post: 05-Mar-2010 08:25
    by rharrisffs  Go to last post

    Forum:
    Applications

  11. Backports for OpenSuse 11.0

    Started by fuxb, 20-Oct-2009 06:48
    11.0, backport, f-spot, gnome
    • Replies: 1
    • Views: 1,681
    Last Post: 20-Oct-2009 07:04
    by caf4926  Go to last post

    Forum:
    Applications

  12. Problems with mono-zeroconf

    Started by plesset, 29-Sep-2009 05:03
    11.0, banshee, gnome, mono
    • Replies: 0
    • Views: 981
    Last Post: 29-Sep-2009 05:03
    by plesset  Go to last post

    Forum:
    Applications

  13. Crackling Sound

    Started by 11marini, 27-Jul-2009 15:42
    11.0, firefox, sound
    • Replies: 0
    • Views: 816
    Last Post: 27-Jul-2009 15:42
    by 11marini  Go to last post

    Forum:
    Applications

  14. date function in gnome-terminal

    Started by plesset, 19-Jun-2009 03:15
    11.0, date, gnome, terminal
    • Replies: 1
    • Views: 1,215
    Last Post: 19-Jun-2009 03:29
    by Camalen  Go to last post

    Forum:
    Applications

    • Replies: 5
    • Views: 2,442
    Last Post: 14-May-2009 22:37
    by Lynxiayel  Go to last post

    Forum:
    Laptop

  15. Problem with Yast2 and KDE4 openSUSE 11.0

    Started by seadisk, 19-Feb-2009 11:25
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    11.0, kde4, yast
    • Replies: 39
    • Views: 13,651
    Last Post: 28-Dec-2009 02:10
    by sles1983  Go to last post

    Forum:
    Applications

  16. Encore enlwi-g2 in OpenSuse 11.0

    Started by koopjm, 10-Feb-2009 22:19
    11.0, enlwi-g2
    • Replies: 0
    • Views: 2,715
    Last Post: 10-Feb-2009 22:19
    by koopjm  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. Strange behavior when suspending to ram/disk on 11.1

    Started by jimreynold2nd, 25-Jan-2009 13:14
    3 Pages
    1 2 3
    11.0, suspen, t61, thinkpad
    • Replies: 23
    • Views: 5,376
    Last Post: 14-Sep-2009 18:41
    by rodrigo_oeiras  Go to last post

    Forum:
    Laptop

  18. Opensuse 11.0, 11.1 won't recognize my hard drive

    Started by kjb34, 23-Jan-2009 20:17
    11.0, 11.1, hard disk not found
    • Replies: 7
    • Views: 2,044
    Last Post: 24-Jan-2009 21:41
    by mingus725  Go to last post
  19. Booting a newly installed WinXP with grub?

    Started by aborics, 20-Jan-2009 15:19
    11.0, boot, grub, partition, winxp
    • Replies: 8
    • Views: 1,157
    Last Post: 22-Jan-2009 16:05
    by LostFarmer  Go to last post
  20. DVDs will not play, have followed 10 point advice post

    Started by robertsmits, 30-Dec-2008 23:52
    2 Pages
    1 2
    11.0, dma, dvd, kaffeine
    • Replies: 11
    • Views: 3,365
    Last Post: 05-Jan-2009 14:06
    by caf4926  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  21. Problem with mozilla-xulrunner181 on a 11.0

    Started by plesset, 27-Dec-2008 10:07
    3 Pages
    1 2 3
    11.0, mozilla-xulrunner, opensuse
    • Replies: 22
    • Views: 3,610
    Last Post: 23-Jan-2009 15:41
    by spiro2903  Go to last post

    Forum:
    Applications

    • Replies: 2
    • Views: 1,129
    Last Post: 03-Jan-2009 22:48
    by mvyver  Go to last post
  22. AMD64 11.0 installation issue

    Started by stvchester, 16-Dec-2008 20:04
    11.0, 64bit, hardware configuration, installation error
    • Replies: 6
    • Views: 987
    Last Post: 17-Dec-2008 20:49
    by mingus725  Go to last post
Results 1 to 25 of 59
Page 1 of 3 1 2 3