Search:

Tag: 11.2

Page 3 of 8 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.01 seconds.

    • Replies: 0
    • Views: 985
    Last Post: 10-Jan-2010 14:58
    by fckivanc  Go to last post

    Forum:
    Applications

  1. SuSE 11.x & Intel RAID server II

    Started by pinback, 07-Jan-2010 03:08
    11.2, driver, intel, raid
    • Replies: 2
    • Views: 2,180
    Last Post: 07-Jan-2010 07:37
    by palladium  Go to last post
  2. SD-CARD (USB) not mounted Suse 11.2

    Started by boxhead, 07-Jan-2010 01:37
    11.2, mount, sd-card, usb
    • Replies: 6
    • Views: 6,217
    Last Post: 20-Jan-2010 13:40
    by angelo-opensuse  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. Again, 11.2 versus iwl3945...

    Started by openalex, 06-Jan-2010 16:09
    11.2, iwl3945
    • Replies: 3
    • Views: 1,670
    Last Post: 21-Apr-2010 17:54
    by lwfinger  Go to last post

    Forum:
    Wireless

  4. DVDs won't play until I mount them?

    Started by IBBoard, 04-Jan-2010 14:00
    11.2, dvd, libdvdcss, totem
    • Replies: 1
    • Views: 1,729
    Last Post: 04-Jan-2010 14:11
    by IBBoard  Go to last post

    Forum:
    Applications

    • Replies: 0
    • Views: 2,580
    Last Post: 03-Jan-2010 16:19
    by toes  Go to last post

    Forum:
    Applications

  5. Can't open any webpage

    Started by Krulo, 02-Jan-2010 12:36
    11.2, internet
    • Replies: 4
    • Views: 1,652
    Last Post: 05-Jan-2010 08:39
    by Krulo  Go to last post
    • Replies: 6
    • Views: 2,445
    Last Post: 04-Jan-2010 12:25
    by IBBoard  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 8
    • Views: 1,389
    Last Post: 30-Dec-2009 14:19
    by caf4926  Go to last post
  6. xlib extension error after 11.2 upgrade

    Started by acabler, 28-Dec-2009 16:26
    11.2, kde4, xlib
    • Replies: 2
    • Views: 1,176
    Last Post: 11-Mar-2010 18:58
    by fopd  Go to last post

    Forum:
    Applications

  7. Setting Mouse Options Without xorg.conf?

    Started by rschaffter, 26-Dec-2009 11:32
    11.2, logitech, marble, mouse, xorg.conf
    • Replies: 2
    • Views: 2,193
    Last Post: 27-Dec-2009 16:19
    by rschaffter  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. Plasma-Workspace Crashes on Login

    Started by Paranelsus, 22-Dec-2009 00:50
    11.2, kde4, login, plasma
    • Replies: 5
    • Views: 2,248
    Last Post: 09-Jan-2010 13:52
    by caf4926  Go to last post
  9. last 11.2 install

    Started by ken_yap, 21-Dec-2009 16:32
    11.2, glitches, install
    • Replies: 4
    • Views: 1,018
    Last Post: 22-Dec-2009 05:58
    by ken_yap  Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 4,699
    Last Post: 19-Dec-2009 10:56
    by palmic  Go to last post

    Forum:
    Laptop

  10. VMware player 3 & PlayonLinux 3.7.2 Work 11.2!

    Started by J100, 14-Dec-2009 22:32
    11.2, playonlinux, vmware os 11.2, vmwareplayer
    • Replies: 0
    • Views: 1,284
    Last Post: 14-Dec-2009 22:32
    by J100  Go to last post

    Forum:
    Applications

  11. OpenSUSE 11.2 Empty user list pre-logon

    Started by MuKkEzZz, 14-Dec-2009 08:56
    11.2, empty, gdm, user list
    • Replies: 4
    • Views: 3,985
    Last Post: 10-Apr-2010 00:03
    by MuKkEzZz  Go to last post
  12. Brother DCP7030 + SuSE 11.2

    Started by rhein695, 13-Dec-2009 13:46
    11.2, 7030, brother, dcp, dcp7030
    • Replies: 5
    • Views: 2,724
    Last Post: 23-Dec-2009 03:28
    by 5933pierre  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. Strange problem with Powerdevil

    Started by dim7, 08-Dec-2009 23:24
    3 Pages
    1 2 3
    11.2, fixed, powerdevil, powersave
    • Replies: 22
    • Views: 5,063
    Last Post: 08-Jan-2010 15:13
    by dim7  Go to last post

    Forum:
    Laptop

  14. Audio issue with ALC880 codec and openSUSE 11.2

    Started by nlx21, 09-Dec-2009 22:48
    11.2, alc880, audio, codec, troubleshooting
    • Replies: 2
    • Views: 1,503
    Last Post: 10-Dec-2009 04:39
    by nlx21  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. I can only run at the CLI

    Started by castlewalls, 08-Dec-2009 17:57
    11.2, kde4 kicker, no gui
    • Replies: 3
    • Views: 889
    Last Post: 08-Dec-2009 19:38
    by castlewalls  Go to last post
  16. aticonfig problems, no GUI

    Started by Subsidiarity, 07-Dec-2009 14:11
    11.2, ati
    • Replies: 2
    • Views: 2,855
    Last Post: 07-Dec-2009 14:34
    by Subsidiarity  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 9
    • Views: 2,418
    Last Post: 07-Dec-2009 23:19
    by caf4926  Go to last post

    Forum:
    Applications

    • Replies: 8
    • Views: 2,838
    Last Post: 01-May-2010 17:11
    by hvannia  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. Unable to 'share' folders to other openSuSE ws'

    Started by landis, 06-Dec-2009 17:43
    11.2, connect, ifup, network, share
    • Replies: 5
    • Views: 1,612
    Last Post: 12-Dec-2009 21:17
    by landis  Go to last post
  18. ntpd and time jumping problem

    Started by v0bza, 05-Dec-2009 14:18
    11.2, ntp, time
    • Replies: 7
    • Views: 16,110
    Last Post: 08-Dec-2009 05:00
    by v0bza  Go to last post
Results 51 to 75 of 182
Page 3 of 8 1 2 3 4 5 6