Tumbleweed problem with kernel 6.7.2 on all AMD laptop

I think only since 6.7.2, my Asus, all AMD Zephyrus G14 freezes hard with fans running at top speed, whenever it’s left idle for ten or 15 minutes. I don’t think that was happening with 6.7.1, to which I’ve now reverted…but I’m not certain. Below is output from journalctl.

Any thoughts. Is this reported elsewhere? Thanks!

Jan 25 10:23:24 localhost.localdomain systemd-coredump[10163]: [🡕] Process 4595 (Xorg.bin) of user 0 dumped core.

                                                           Stack trace of thread 4595:
                                                           #0  0x00007f7397891dec __pthread_kill_implementation (libc.so.6 + 0x9>
                                                           #1  0x00007f739783f0c6 raise (libc.so.6 + 0x3f0c6)
                                                           #2  0x00007f73978268d7 abort (libc.so.6 + 0x268d7)
                                                           #3  0x000055c2cac7ed9c OsAbort (Xorg.bin + 0x1dbd9c)
                                                           #4  0x000055c2cac7fdff FatalError (Xorg.bin + 0x1dcdff)
                                                           #5  0x000055c2cac824e2 n/a (Xorg.bin + 0x1df4e2)
                                                           #6  0x00007f739783f190 __restore_rt (libc.so.6 + 0x3f190)
                                                           #7  0x00007f7397969741 __memcpy_avx_unaligned_erms (libc.so.6 + 0x169>
                                                           #8  0x00007f739595cec4 n/a (radeonsi_dri.so + 0xb5cec4)
                                                           #9  0x00007f7394f77e99 n/a (radeonsi_dri.so + 0x177e99)
                                                           #10 0x00007f7394f4079d n/a (radeonsi_dri.so + 0x14079d)
                                                           #11 0x00007f7394f4954d n/a (radeonsi_dri.so + 0x14954d)
                                                           #12 0x00007f7394f49638 n/a (radeonsi_dri.so + 0x149638)
                                                           #13 0x00007f739720e2e2 n/a (libglamoregl.so + 0x282e2)
                                                           #14 0x00007f73971f5ce1 n/a (libglamoregl.so + 0xfce1)

lines 25-48

I have no idea what is causing your issue, but I know if I faced something like that, I would first of all check if there was a new BIOS available for the machine/motherboard. You might already have done that.

No, there has been no BIOS update since September