(suddenly) Chrome doesn't start

I was just chatting with someone on Pidgin when I decided to restart Google Chrome. So I simply closed the window and clicked the Chrome icon again.

Nothing - the chrome icon was just jumping for a few seconds.

Loged out, restarted X - no change.
Reboot the machine - no change.

Running from console:


google-chrome
[LEFT][4908:4908:0826/120714:ERROR:nss_util.cc(856)] After loading Root Certs, loaded==false: NSS error code: -8018
Created new window in existing browser session.
[/LEFT]

Any idea what might be happening?
(KDE is what I use)

“ps axg | grep chrome” was giving me some lengthy output, so here is what I did:


i7:~> killall chrome 
i7:~> ps axg | grep chrome
13785 pts/4    S+     0:00 grep --color=auto chrome
i7:~> google-chrome
[13791:13791:0826/124401:ERROR:nss_util.cc(856)] After loading Root Certs, loaded==false: NSS error code: -8018
[13791:13818:0826/124401:ERROR:logging.h(775)] Failed to call method: org.kde.KWallet.isEnabled: object_path= /modules/kwalletd: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus)
[13791:13818:0826/124401:ERROR:native_backend_kwallet_x.cc(405)] Error contacting kwalletd (isEnabled)
[13791:13818:0826/124401:ERROR:logging.h(775)] Failed to call method: org.kde.KWallet.isEnabled: object_path= /modules/kwalletd: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus)
[13791:13818:0826/124401:ERROR:native_backend_kwallet_x.cc(405)] Error contacting kwalletd (isEnabled)
[13791:14006:0826/124403:ERROR:get_updates_processor.cc(243)] PostClientToServerMessage() failed during GetUpdates

Still not starting.

Deleted ~/.config/google-chrome

Now Chrome starts. I have no explanation why :slight_smile: Hopefully this helps someone.