OpenSuse 13.1 en Cinnamon 2.0

Hallo allemaal,

Als ik OpenSuse 13.1 installeer en als desktopomgeving wil ik Cinnamon 2.0, kan ik dan ook volstaan met de uitleg zoals het hier gegeven is? Zo ja, dan is het denk ik het beste om de Gnome versie van 13.1 te nemen Of niet?

Alvast bedankt!

edit
Heb een [http://en.opensuse.org/Portal:Cinnamon](l[

Cinnamon 2.0 is currently under heavy development. It is not recommended
to use it as your primary work environment . Early adopters and bug testers who
know how to troubleshoot basic issues are welcome to report bugs!

Wanneer komt Cinnamon 2.0 voor OpenSuse uit???Warning](inkje gemist. Daar op geklikt en nu zie ik dit staan:)

Ik denk dat je daarvoor beter de mailinglists in de gaten kunt houden. Om eerlijk te zijn vraag ik me af of al die afsplitsingen van desktops wel te onderhouden zijn, m.n. omdat het gaat om instandhouding/nadoen van oudere desktopomgevingen.

Zal de mailinglijst in de gaten houden. En wat betreft jouw laatste opmerking, ik ben het hier mee eens als we het hebben over de MATE desktop welke geforked is van Gnome2. Het MATE team moet nu allerlei foefjes uithalen om de oude Gnome2 pakketten up-to-date te houden. Wat betreft Cinnamon, dit is een fork van Gnome3 dus daar gaat die vlieger niet voor op en met versie 2.0 heeft het team Cinnamon losgekoppeld van Gnome dus dat komt Cinnamon alleen maar ten goede uiteraard!

Cinnamon 2 is al getest op openSUSE 13.1, zie hieronder.

http://forums.opensuse.org/english/get-technical-help-here/pre-release-beta/491857-cinnamon-2-0-installation-fails-opensuse-13-1-rc2.html

Deze wil ik je ook wel meegeven van het hacklog

http://hacklog.in/cinnamon-2-0-finally-it-works/

Versie 2.0.14 is op dit moment in de Factory maar dat is natuurlijk niet altijd stabiel. Je kan het proberen maar op je eigen risico. Hier is de one-click -> Cinnamon Factory

Als je Cinnamon als een ondersteunde desktop wil gebruiken kan ik Mint 16 aanbevelen. Cinnamon is op dit moment niet officieel ondersteund in openSUSE.