openSuse 11.4 configuration of touchscreen - Panasonic Toughbook CF-H2

I have problem with configuration of touchscreen in Panasonic Toughbook CF-H2.

I installed wacom drivers according to this site: SDB:Wacom tablet installer - openSUSE

Command xsetwacom --list devices doesn’t list any available devices.

During system booting I got following information:


 usb 2-1.6: Product: ISD-V4
 usb 2-1.6: Manufacturer: Tablet
 

lsusb command output:

Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 002 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 001 Device 003: ID 044e:3001 Alps Electric Co., Ltd UGTZ4 Bluetooth
Bus 001 Device 004: ID 0bdb:190d Ericsson Business Mobile Networks BV
Bus 001 Device 005: ID 1871:0306 Aveo Technology Corp.
Bus 002 Device 003: ID 04e6:5410 SCM Microsystems, Inc. SCR35xx Smart Card Reader
Bus 002 Device 004: ID 0409:0050 NEC Corp.
Bus 002 Device 005: ID 056a:00ed Wacom Co., Ltd
Bus 002 Device 006: ID 0424:9500 Standard Microsystems Corp.
Bus 002 Device 007: ID 10c4:ea60 Cygnal Integrated Products, Inc. CP210x Composite Device
Bus 002 Device 008: ID 1bcf:0005 Sunplus Innovation Technology Inc.
Bus 002 Device 009: ID 04d9:1503 Holtek Semiconductor, Inc. Shortboard Lefty
Bus 002 Device 010: ID 1c6b:a222 Philips & Lite-ON Digital Solutions Corporation

I tried to use many configurations, but it haven’t worked.

The present configuration file 50-wacom.conf:

Section "InputClass"
        Identifier "Wacom class"
        MatchProduct "Wacom|WACOM|WALTOP|Hanwang"
        MatchDevicePath "/dev/input/event*"
        Driver "wacom"
EndSection

Section "InputClass"
        Identifier "Wacom serial class"
        MatchProduct "Serial Wacom Tablet"
        Driver "wacom"
EndSection

Section "InputClass"
        Identifier "Wacom serial class identifiers"
        MatchProduct "WACf|FUJ02e5|FUJ02e7|FUJ02e9"
        Driver "wacom"
EndSection

# N-Trig Duosense Electromagnetic Digitizer
Section "InputClass"
        Identifier "Wacom N-Trig class"
        MatchProduct "HID 1b96:0001|N-Trig Pen"
        MatchDevicePath "/dev/input/event*"
        Driver "wacom"
        Option "Button2" "3"
EndSection

The present configuration file 50-evtocuh.conf:

Section "InputClass"
 Identifier "touchscreen catchall"
 MatchIsTouchscreen "on"
 Driver "evtouch"
 #Option "Calibrate" "1"
 Option "Device" "/dev/input/evtouch_event"
 Option "DeviceName" "touchscreen"
 #Option "SwapY" "1"
 #Option "Rotate" "CW" ## CW or CCW
 Option "MinX" "200"
 Option "MinY" "200"
 Option "MaxX" "3815"
 Option "MaxY" "3815"
 #Option "MaxY" "3948"
 Option "ReportingMode" "Raw"
 Option "SendCoreEvents" "On"
 Option "MoveLimit" "50"
 #Option "ReportingMode" "Raw"
 #Option "SendCoreEvents" "On"
 EndSection

Can anybody tell me, what I do wrong? Maybe somebody has successfully configured this tablet PC before.

Thank you in advance for any help.

Did you get the touchscreen working, if I may ask ? I am now having the same issue with the same model. Please help! :stuck_out_tongue: Thank you in advance!