Need help installing Nvidia: the hard way.

Hello, im following this guide: **https://en.opensuse.org/SDB:NVIDIA_the_hard_way **,to setup proprietary NVidia Drivers.

I installed the dependencies and downloaded the .run file. When i try “sh” on the .run file, it fails. I’m posting the last few lines of the log here. I dont know if i should post the entire log? Please let me know. THanks.

compilation terminated.
make[3]: *** [/usr/src/linux-4.10.10-1/scripts/Makefile.build:295: /tmp/selfgz4271/NVIDIA-Linux-x86_64-375.39/kernel/nvidia-drm/nvidia-drm-mmap.o] Error 1
In file included from /tmp/selfgz4271/NVIDIA-Linux-x86_64-375.39/kernel/nvidia-drm/nvidia-drm-fence.c:27:0:
/tmp/selfgz4271/NVIDIA-Linux-x86_64-375.39/kernel/nvidia-drm/nvidia-drm-priv.h:37:25: fatal error: linux/fence.h: No such file or directory
 #include <linux/fence.h>
                         ^
compilation terminated.
make[3]: *** [/usr/src/linux-4.10.10-1/scripts/Makefile.build:295: /tmp/selfgz4271/NVIDIA-Linux-x86_64-375.39/kernel/nvidia-drm/nvidia-drm-fence.o] Error 1
make[3]: Target '__build' not remade because of errors.
make[2]: *** [/usr/src/linux-4.10.10-1/Makefile:1500: _module_/tmp/selfgz4271/NVIDIA-Linux-x86_64-375.39/kernel] Error 2
make[2]: Target 'modules' not remade because of errors.
make[2]: Leaving directory '/usr/src/linux-4.10.10-1-obj/x86_64/default'
make[1]: *** [Makefile:150: sub-make] Error 2
make[1]: Target 'modules' not remade because of errors.
make[1]: Leaving directory '/usr/src/linux-4.10.10-1'
make: *** [Makefile:81: modules] Error 2
ERROR: The nvidia kernel module was not created.
ERROR: Installation has failed.  Please see the file '/var/log/nvidia-installer.log' for details.  You may find suggestions on fixing installation problems in the README available on the Linux driver download page at www.nvidia.com.

Hi
You need to find a patch, patch the run file and then re-run the installer…

There is a link to a zip file that may work…
https://devtalk.nvidia.com/default/topic/995429/linux/failed-installed-nvidia-with-kernel-4-10/

Else you need to keep an eye on the nvidia forum since it’s a proprietary driver.

Thanks for the link, I downloaded the beta (381.09) from there, and it successfully installed.

I was eager to see if it worked, so I just restarted my machine, without typing in this command:

mkinitrd

Will this become an issue later? Everything’s working well right now.

Confirm that it works with kernel 4.10.10 and nvidia 381.09
thank you