My VMware XP Pro Virtual Machine is suspended

One day when I was burning an ISO
with K3b it asked to kill the vmware process
to use the DVDrom. I killed it. Then I could not get back into my xp virtual machine. On top of that all
of the other virtual machines now freeze at 95 percent and will not load. I tried restoring the xppro vm from a snap shot, and now a yellow pause button that says suspended, is forever suspend on my virtual machine. I cannot start it
or stop it. I cannot start any of my other virtual machines. I have restarted about 100 times and no difference. I even tried deleting one of the virtual machines and creating a new one and that freezes at 95% also. Other than deleting all the virtual machines and reinstalling vmware, is there any other way to fix this.
I am using vmware ESX Server 2.0. I don’t even remember if I installed this with a makefile or rpm but I think it was an rpm.

Any help appreciated,
Bill :\

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

ESX 2.0, or just VMware Server 2.0? There is a huge difference. ESX
2.0 is old and was probably quite expense, where Server 2.0 is brand new
and free.

Can you create new VMs? Have you tried reinstalling the VM server software?

Good luck.

bperrotta wrote:
> One day when I was burning an ISO
> with K3b it asked to kill the vmware process
> to use the DVDrom. I killed it. Then I could not get back into my xp
> virtual machine. On top of that all
> of the other virtual machines now freeze at 95 percent and will not
> load. I tried restoring the xppro vm from a snap shot, and now a yellow
> pause button that says suspended, is forever suspend on my virtual
> machine. I cannot start it
> or stop it. I cannot start any of my other virtual machines. I have
> restarted about 100 times and no difference. I even tried deleting one
> of the virtual machines and creating a new one and that freezes at 95%
> also. Other than deleting all the virtual machines and reinstalling
> vmware, is there any other way to fix this.
> I am using vmware ESX Server 2.0. I don’t even remember if I installed
> this with a makefile or rpm but I think it was an rpm.
>
> Any help appreciated,
> Bill :
>
>
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFJEHar3s42bA80+9kRAqqKAJ9Fb3VfW8f8Oqbk5pXKJzKxIEVolACfTiP6
u8q0lpdrgyFWqWuD66MTysY=
=LLQa
-----END PGP SIGNATURE-----

I mean the Server 2.0 because I’m using the free version.
No I cannot create new virtual machines.
Haven’t tried reinstalling the vmware server yet.
maybe I should try to backup the vmxfiles and then
reinstall and see if it’ll reload.