Leap feestje ???

Hallo allemaal,

Zijn er al plannen voor een installparty

Nog geen plannen, maar Hans de Raad noemde 't ook al even.
's Even de trom roeren ?

Doe ik effe:confused: tromtrommelebom :sarcastic:

Zal eens informeren in Rotjeknor, heb een leuke riumte op het oog, maar parkeren is een probleem ( duur) het is wel in hartje Rotterdam bij CS.

Is dat wat ??

Lijkt me zeker wat, Ben, ik wil best helpen. Heb ook al wel 's gedacht aan hier iets organiseren, maar de ervaring met landelijke evenementen hier is dat we afstand van hier tot de rest een stuk kleiner is dan van de rest tot hier. Ik wil een lezing en demo van Hans de Raad over Kolab-installatie en configuratie op openSUSE.
Parkeren, zegt mijn wijze vader, is nooit een probleem. Ergens niet met het openbaar vervoer kunnen komen wel. En duur? € 15 voor een gratis welkomstwoord van Benmh zelve is gewoon geen geld voor die prijs. En voor nieuwelingen: je hoeft je volgende Windows niet te kopen, daar kun je wel even van parkeren.

Dan ga ik er achteraan. Mij lijkt het ook eens leuk om naar het Noorden te komen.
Ga Hans de Raad natuurlijk vragen voor een presentatie, mag jij weer de demo installatie mogelijkheden laten zien van Leap.
Henk ook eens polsen voor een presentatie en natuurlijk Gabor niet vergeten. Wil ook wel eens meer weten over toepassingen op ARM cpu.

Het gebouw ligt aan een knooppunt van het OV 5 minuten van CS, dus dat moet geen probleem zijn.
Zal dit weekend vragen of het kan, leuk omdat eens te gaan doen. Is er een voorkeur voor een datum ?
Jullie horen van me.

Heb even wat info opgevraagd.

Is er animo voor een openSUSE Leap releaseparty dan kan dat op vrijdagavond 11 december 18.00 uur tot 22.00 uur of zaterdag 12 december 14.00 uur tot 22.00 uur.
Mochten deze dagen niet gelegen komen dan ga ik het proberen voor een week later.
Het is dan in Rotterdam.

Welke datum heeft de voorkeur en wie komen er?

Als 't aan mij ligt een week later, maar evt. kan ik de 12e wel. Ik vind 18-22 wel een beetje kort, gezien hoe makkelijk de tijd er door vloog bij vorige gelegenheden, 14-22 biedt iets meer ruimte voor extraatjes. Ik wil wel de gebruikelijke live installatie doen, en wil ook wel een lezing met lichtbeelden houden over de nieuwe openSUSE releases, Leap vs. Tumbleweed; heb de totstandkoming daarvan van redelijk dichtbij meegemaakt.
Andere dingen die wel wat aandacht verdienen: Plasma5, of liever hoe KDE tegenwoordig in elkaar zit ( geen KDE, maar KDF5 en KDE Applications ).
Verder: owncloud, kolab

Met http://doodle.com/nl/ is het mogelijk om een datum te kiezen.
Misschien dat het ook kan met http://www.meetup.com/openSUSE-NL/

Dat is dus doodle geworden, maak een niewe thread aan voor het gebeuren.

De nieuwe thread staat onder "Nieuws"op dit forum.
https://forums.opensuse.org/showthread.php/511015-openSUSE-Leap-Installparty-in-Rotterdam