Kernel .33 and sensors

Im having some trouble getting sensors to work on kernel 2.6.33.

This is what i have at sysconfig under lm_sensors:

# Generated by sensors-detect on Tue Apr  6 10:33:24 2010
## Path: Hardware/Sensors
## Description:         Defines the modules to used
## Type:                string
## ServiceRestart:      lm_sensors
## Default:             ""
#
# This file is sourced by /etc/init.d/lm_sensors and defines the modules to
# be loaded/unloaded.
#
# The format of this file is a shell script that simply defines variables:
# HWMON_MODULES for hardware monitoring driver modules, and optionally
# BUS_MODULES for any required bus driver module (for example for I2C or SPI).

HWMON_MODULES="f71882fg k10temp"

# For compatibility reasons, modules are also listed individually as variables
#    MODULE_0, MODULE_1, MODULE_2, etc.
# You should use BUS_MODULES and HWMON_MODULES instead if possible.

MODULE_0=f71882fg
MODULE_1=k10temp

When i do /etc/init.d/lm_sensors restart i get this:

dhcppc2:/home/gabriel # /etc/init.d/lm_sensors restart
Shutting down sensors:                                                                                                                          done
Starting up sensors:                                                                                                                            failed

I know k10temp driver is now included on kernel 2.6.33 so i dont know what to do.

Any help appreciated, thanks

Editting is not working for me. Anyway i forgot to add this:

gabriel@dhcppc2:~> sensors
No sensors found!
Make sure you loaded all the kernel drivers you need.
Try sensors-detect to find out which these are.