ipw2200 + WEP in OpenSuSE 11.2

I have been using this wifi adapter in 10.3 without any issues but I can’t get it to work on a WEP encrypted network with hidden ESSID in 11.2.

I have a WAP network at home which is no problem for this adapter, also unencrypted is playing nice but the WEP encrypted network here at work is just not playing par.

Trying ndiswrapper with the windows driver crashes the system.

The ipw2200 kernel module itself does not seem to have any obvious issues aside the fact I can’t use it with WEP.
> lsmod | grep ipw2200
ipw2200 193868 0
libipw 46384 1 ipw2200

I tried with and without KNetworkManager. Still no go.

Using KNetworkManager I can not see the network ( Might be expected, as it is hidden ) but the strange thing is that when I choose “eth1, Create Network Connection …” I see the network I have configured as “insecure” even though I configured it as WEP encrypted.

Does any one know what is going on here with KNetworkManager’s display of the “Security” column ?

Then clicking on the configured network does not bring any response whatsoever.

/var/log/messages has this to say :
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.200785] ieee80211: 802.11 data/management/control stack, git-1.1.13
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.200803] ieee80211: Copyright (C) 2004-2005 Intel Corporation <jketreno@linux.intel.com>
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.277913] ipw2200: Intel(R) PRO/Wireless 2200/2915 Network Driver, 1.2.2kdmprq
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.277932] ipw2200: Copyright(c) 2003-2006 Intel Corporation
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.278087] ipw2200 0000:03:03.0: PCI INT A -> GSI 17 (level, low) -> IRQ 17
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.286028] ipw2200: Detected Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.286110] ipw2200 0000:03:03.0: firmware: requesting ipw2200-bss.fw
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa kernel: [341478.524613] ipw2200: Detected geography ZZM (11 802.11bg channels, 0 802.11a channels)
Jan 13 09:39:13 linux-5zqa ifup: Service network not started and mode ‘auto’ -> skipping
Jan 13 09:39:19 linux-5zqa avahi-daemon[1473]: Registering new address record for fe80::212:f0ff:feab:8d75 on eth1.*.
Jan 13 09:39:28 linux-5zqa kernel: [341493.061015] eth1: no IPv6 routers present

I hope this is enough detail to help solve the puzzle.

BTW, I am using the 32 bit version of 11.2

Thanks