INSTALL/LIVE FAILURE!!

ok so i downloaded both 32bit, 64bit install dvds, burnt image off at slow speeds.

my PC specs are:

Packard Bell iMedia X2416

  • Intel® Core 2 Quad Q8200 processor (4x2.33GHz)
  • 1333MHz FSB, 4MB Cache (Motherboard is a ECS Denver 11, Nvidia 630i chipset i do believe)
  • 4GB DDR2 667MHz memory
  • 250GB SATA Hard Drive Western Digital (7200rpm) for System use, currently running Windows Vista® Home Premium,but want to use this for OSX
  • 640GB SATA Hard Drive Western Digital (7200rpm) for my Samples, Song files and multimedia content.
  • Nvidia GeForce 7300 LE PCI Express (with NVIDIA® GeForce® 7100 onboard graphics also, not in use!)
  • Dual Layer SATA DVD Rewriter (Optiarc)
  • 18-in-1 media card reader
  • 6x USB ports (2x front, 4x rear)
  • Realtek HD ALC888 Audio - (On Board)
  • Nvidia HD HDMI Audio and Video - (On Board)
  • Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0) - (On Board)
  • M-Audio Delta 2496 Audiophile PCI Sound Card
  • Microsoft Laser 5000 Mouse and Keyboard (USB Wireless)
  • Belkin F5D8053 N Wireless USB Adapter

ok, so i have windows installed on a 250gb harddrive in a 100gb partition, so there is roughly 130gb left unpartitioned/empty.

so i place dvd in drive, boot live version…
resolution/video recognition problem. ???

so i choose the drivers and resolution to a decent size, apply and boot, black screen of death!

install, hangs and fails.

please email me with a solution if you could as coming on here is a one off, working alot of the time.

also please note that my motherboard bios is OEM and is ****, been flashed by packard bell to restricted capicity (well thats what i think as ACPI functions etc are not available)

email = defktdnb@aim.com

thank you, appreciate your time and effort, shame i cant get this working, looks like a fantastic version.

Try removing the external video card and installing without it. Also choose a resolution of say 800x600 and vga=normal as a boot option.