Hulp bij vertalen van nieuwe modulen voor YaST

Voor openSUSE 13.2 zijn nieuwe modulen ontwikkeld in YaST. De bestanden voor vertaling naar het Nederlands voor deze modulen zijn nu beschikbaar. Ik coördineer en doe de vertalingen. Er zijn op dit moment nog 1130 elementen te vertalen in 7 bestanden. De grootste heeft nog 615 te vertalen elementen en de kleinste 15. Wie kan en wil er helpen bij het vertalen? Een overzicht staat hier. Als je klikt op een bestandsnaam (po-bestand), dan kun je de historie van dat bestand bekijken. Klikken op view toont het bestand. Wil je meehelpen met vertalen stuur mij (freek-at-opensuse-punt-org) dan een e-mail met de naam van het bestand waaraan je wilt werken, dan stuur ik dat bestand als bijlage naar je toe. Na gehele of gedeeltelijke vertaling stuur je het weer naar mij terug en dan zorg ik voor verdere verwerking. In principe zie je na een dag het resultaat terug op de bovenstaande URL.

Ben benieuwd of er nog meer mensen vertalen? Ik heb net een *.po bestand gekregen en ben halverwege.

Hartstikke goed!

Ik vertaal zelf niet. Ik heb er wel even naar gekeken, maar het moderatortje spelen plus een aantal andere dingen laat mij niet veel tijd.

Hoi Freek,

Ik heb auth-client.po 100% vertaald, maar zie dat niet in de lijst vermeld. Heb je dat nog niet verwerkt of heb je mijn bericht met bijlage dan niet ontvangen?

groetjes, André