Foto`s van de 12.1 releaseparty op 16 december 2011

Heb ze op onderstaande link geplaatst.

Ben Henderson - Releaseparty Opensuse 12.1

Leuk, Ben. Ik had 't idee dat er dit keer helemaal geen foto’s gemaakt waren :slight_smile:

Dan is zo`n mobieltje soms best wel handig.

Ja, helemaal met Android. Klikkerdeklik en ze staan in m’n G+ account zonder dat ik er iets aan hoef te doen.

Nope geen android.
Gebruik Maemo op de N900 en dan hop naar Opera
Iets anders maar komt overeen, toch?

Maemo…snif. Da’s pas echt linux. En open. De toestellen waren me veel te duur (ik zag ook 2 boys hier die er dan meteen ook één wilden). Ben heel benieuwd wat er gebeurt als de distros ARM goed onder de knie krijgen, lijkt me heerlijk een foon met GNOME 3 of KDE’s Plasma Active.

Ach die n900 is nu voor weinig tweedehands aan te schaffen, via marktplaats e.d
Kan eigenlijk niet wachten op het moment dat KDE er op komt, heb alwel Koffice erop staan gewoon omdat het kan.

Leuk om het allemaal weer terug te zien. Ik vond het een goeie bijeenkomst, erg gezellig ook en de verzorging was ook helemaal top!
De volgende keer allemaal komen, hoor! Het is behoorlijk vet om met mensen over openSUSE en linux dingen te praten: ik ken verder niemand in mijn omgeving die kan meepraten hierover, zodat het zich normaal gesproken allemaal in mijn hoofd afspeelt.

Tune in, drop in Nz. Ik heb in de loop der jaren gemerkt dat dat hier in de forums ook kan…De Praathoek is ervoor. Kijk voor de grap eens naar deze thread, da’s hogeschool humor voor mensen met hetzelfde gevoel als jij: http://forums.opensuse.org/english/other-forums/community-fun/general-chit-chat/471681-whats-best-feature-opensuse-1.html , giert heerlijk uit de klauwen.