Error when installing adobe plugin

Hi,
Im trying to install the adobe flash plugin so I can watch youtube
videos and I get this: How do I fix this?
[image: http://img516.imageshack.us/img516/9198/dsc00537es8.jpg]

ALso I want to install Compiz Fusion. I hear there is still some
glitches but I want to try it still. I got it from the Opensuse site
and the file format is .ymp. Ive tried to open it with Yast Meta Pckage
handler an d package installer but they do not work. What do I have to
do to get this to install? Am I missing something I need to install
first?


shok47

shok47’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20146
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405228

Hi
The system is telling you what the issue is, the database is still
working. I’m guessing here that you were installing compiz before you
tried to install the plugin?

Compiz is on the install DVD, or online repositories just install via
YaST?


Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 11.1 x86 Kernel 2.6.27.7-9-default
up 1 day 9:41, 2 users, load average: 0.28, 0.24, 0.21
GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 180.22

So I need to get the compiz plugin before I can install it?

Im guessing I go into Install software and scroll down and find compiz.
There are a few of them and I am not sure which one is the right now.
Also the stupid prompt is telling me to authenticate again.

The one where I have to put in a password. I only submitted one
password during this whole time and when I put it in it doesnt work.
Yea, it popped up when I was in the middle of installing a plugin


shok47

shok47’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20146
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405228

Hi
Use the search feature and search on compiz. If you used the default
install the root password will be your user password.

I’m using the Gnome desktop and have the following installed;


compiz
compiz-branding-openSUSE
compiz-fusion-plugins-extra
compiz-fusion-plugins-main
compiz-gnome
compiz-manager
compizconfig-settings-manager
libcompizconfig
python-compizconfig

The database may have been doing some maintenance when you were trying
to install the plugin, hence the error.


Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 11.1 x86 Kernel 2.6.27.7-9-default
up 1 day 10:26, 2 users, load average: 0.30, 0.19, 0.16
GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 180.22

Thanks.

I dont get it, I tried installing from USB and nothing pops up when I
do the Open with: option and choose Yast media installer thing, but when
I get it from the site and do open with, it works.


shok47

shok47’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20146
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405228

Hi
Not sure what you mean, from the USB?

Use the YaST program in the menu, then Software->Software
Management and search for compiz and install the software. It should be
on the from the install source (DVD) or online repositories…


Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 11.1 x86 Kernel 2.6.27.7-9-default
up 1 day 11:02, 1 user, load average: 0.69, 1.27, 1.00
GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 180.22

I just got the white screen after applying desktop affects >:( Im
reading this thread ‘ATI + Desktop Effects = White - Page 2 - openSUSE
Forums’ (http://tinyurl.com/9yxxbj)
but my root password does not log me in! And thats the only password I
used while installing!!!


shok47

shok47’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20146
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405228