Citrix , metaframe start

Hi

Has any one been able to run Citrix applications on OpenSuse 12.1 ?
I have installed the ICA client and the required openmotif, but when i try to start an app, it splashes the Citrix Logo then dies and no err.msgs is shown :frowning:

Please assist if you managed to get this working

Thanx/Tord

On 08/24/2011 05:06 PM, torwes wrote:
> Has any one been able to run Citrix applications on OpenSuse 12.1 ?
> I have installed the ICA client and the required openmotif, but when i
> try to start an app, it splashes the Citrix Logo then dies and no
> err.msgs is shown

-=welcome=- new posterā€¦

since 12.1 is not yet released, you probably should post to the
beta/unreleased software forum <http://tinyurl.com/2du7r4s> where your
question will be seen by other software testersā€¦AND maybe they can
help you decide if you have discovered a bug which should be fixed prior
to 12.1 releaseā€¦

on the other hand, you may be one of a very few who runs enterprise
Citrix on openSUSE rather than SUSE Enterprise Linux Server (SLES)ā€¦so,
iā€™m not tremendously surprised it doesnā€™t runā€¦yet.

or, maybe you intended to get it running on one of the currently
supported Enterprise versions? see suse.com (these are the fora of the
open source community producing openSUSEā€¦SLES is kin, but is quite
differentā€¦and, their fora are at http://tinyurl.com/422mrnu

of course, if you really wanna run it in beta software you are welcome
to that but there is little ā€˜supportā€™ for that other than collecting bug
reportsā€¦and, you are sure welcome to hang out here and see if another
Citrix/12.1 user happens by ā€¦

ā€“
DD
Caveat-Hardware-Software
openSUSEĀ®, the ā€œGerman Engineered Automobileā€ of operating systems!