cannot run realplay11 when initing (gnome,x86_64,suse11.1)

hi, all,
after install realplay11gold.bin, when run realplay in terminal, it
cannot be continued with the following error:

** (realplay.bin:17107): WARNING **: HXPlayer: Error 0x80004005: “A
general error has occurred.”

** (realplay.bin:17107): WARNING **: Could not create helix engine.
Make sure your helix libs are installed at:
HELIX_LIBS=/opt/real/RealPlayer/

and I tried run realplay in gnome desktop application, it has no
reaction. Hope someone can help, thanks ~

os: opensuse11.1
cpu: amd x86_64
desktop: gnome


stlaw

stlaw’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20597
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405690

I use the .rpm

then in a terminal go su

rpm -ivh PackageName


Box: Linux 2.6.27.7-9 i686 | OS 11.1 | (KDE4.1.96) "78.1"rc1 | M2N4-SLI
| AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
Lap: OS 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.1.96)"78.1"rc1 | Intel 965 GM |
Lenovo R61e | 3GB RAM

caf4926’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405690

caf4926;1931711 Wrote:
> I use the .rpm
>
> then in a terminal go su
>
> rpm -ivh PackageName

Thanks for help,
I tried both rpm and bin package, the same error.
Do you use gnome? I ever tried to install realplay with another pc
with kde, it’s ok. But gnome one failed.


stlaw

stlaw’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20597
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405690

I’m KDE.
I’m sure some gnome users will respond soon.


Box: Linux 2.6.27.7-9 i686 | OS 11.1 | (KDE4.1.96) "78.1"rc1 | M2N4-SLI
| AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
Lap: OS 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.1.96)"78.1"rc1 | Intel 965 GM |
Lenovo R61e | 3GB RAM

caf4926’s Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405690