12.2 - Display & WLAN - not properly configured

Hi,

I’ve just installed SUSE 64bit KDE on physical machine. Dual booting with Backtrack and Windows 7.

and display pic is not right.
Using : main monitor (1920x1080) , second (1280x1024) extended
graphic card: NVIDIA Geforce 8800 GTS

this is what I’am getting, cursor is a dot and everything I try to open is a blur…(could’t do prtsrc obviously)

http://img801.imageshack.us/img801/3369/img1669g.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7581/img1670r.jpg

everything worked fine through live session.

wlan card not working, seeable through Yast, tryed to configure and saved to start on boot, but no go.

also everything worked fine through live session.

plz help.

On 11/10/2012 01:46 AM, Rokas666 wrote:
>
> Hi,
>
> I’ve just installed SUSE on physical machine. Dual booting with
> Backtrack and Windows 7.
>
> 1)
>
> and display pic is not right.
> Using : main monitor (1920x1080) , second (1280x1024) extended
> graphic card: NVIDIA Geforce 8800 GTS
>
> this is what I’am getting, cursor is a dot and everything I try to open
> is a blur…(could’t do prtsrc obviously)
>
> http://img801.imageshack.us/img801/3369/img1669g.jpg
> http://img338.imageshack.us/img338/7581/img1670r.jpg
>
> everything worked fine through live session.
>
>
>
> 2)
>
> wlan card not working, seeable through Yast, tryed to configure and
> saved to start on boot, but no go.
>
> also everything worked fine through live session.

You have double posted this issue. Do not do that. In addition, you are much
better off with one problem per post, not two or more.