Hello, I honestly don't know what's the issue with my USB Wi-Fi adapter as it was working fine and after last update it just don't work anymore

Show on lsusb and i got this dmesg but idk what's the issue there

lsusb:
Code:
Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub 
Bus 005 Device 006: ID 2357:010c TP-Link TL-WN722N v2/v3 [Realtek RTL8188EUS] 
Bus 005 Device 002: ID 258a:002a SINO WEALTH Gaming KB  
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub 
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub 
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub 
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub 
Bus 001 Device 004: ID 048d:5702 Integrated Technology Express, Inc. ITE Device 
Bus 001 Device 003: ID 10c4:8108 Silicon Labs USB OPTICAL MOUSE 
Bus 001 Device 002: ID 0d8c:0012 C-Media Electronics, Inc. USB Audio Device 
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
dmesg
Code:
[  137.384771] Chip Version Info: CHIP_8188E_Normal_Chip_TSMC_D_CUT_1T1R_RomVer(0) 
[  137.444771] EEPROM ID = 0x8129 
[  137.444856] r8188eu 5-4:1.0: _rtw_init_xmit_priv failed
[  137.573256] usb 5-4: reset high-speed USB device number 5 using xhci_hcd 
[10758.885792] usb 5-2: USB disconnect, device number 3 
[19979.362840] usb 5-4: USB disconnect, device number 5 
[19980.579918] usb 5-4: new high-speed USB device number 6 using xhci_hcd 
[19980.730438] usb 5-4: New USB device found, idVendor=2357, idProduct=010c, bcdDevice= 0.00 
[19980.730445] usb 5-4: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3 
[19980.730447] usb 5-4: Product: 802.11n NIC 
[19980.730448] usb 5-4: Manufacturer: Realtek 
[19980.730450] usb 5-4: SerialNumber: 00E04C0001 
[19980.731418] Chip Version Info: CHIP_8188E_Normal_Chip_TSMC_D_CUT_1T1R_RomVer(0) 
[19980.791417] EEPROM ID = 0x8129 
[19980.791518] r8188eu 5-4:1.0: _rtw_init_xmit_priv failed
[19980.919973] usb 5-4: reset high-speed USB device number 6 using xhci_hcd