Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: Slow Repo

  1. #1

    Default Slow Repo

    I'm running openSUSE on three different systems and they're all getting stuck at "Retrieving repository 'Update repository with updates from SUSE Linux Enterprise" when I try to update. I'm updating my laptop right now and it's been stuck for over 30-minutes. I don't believe it's a problem on my end because I'm having the same issue on three different systems. I've tried cleaning up the repos using zypper clean -a and it didn't do anything. Any suggestions or fixes?
    Thanks, wwwdave

  2. #2

    Default Re: Slow Repo

    Same noted here, it's not just you.

  3. #3

    Default Re: Slow Repo

    Same here~

    It might be the upstream problem.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    30,944

    Default Re: Slow Repo

    Just checked. Same here. It wasn't the case yesterday.
    Henk van Velden

  5. #5

    Default Re: Slow Repo

    It finally updated the repos after 45-minutes. Now it's downloading the updates and the download speed is really show, 16KiB/s to 32KiB/s.
    Slow speed seems to be the problem.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    30,944

    Default Re: Slow Repo

    I had already the experience that refreshing from this repro took clearly more time then that of other repos. But this is much worse now.
    Henk van Velden

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,048

    Default Re: Slow Repo

    Same problem here. Has been on/off with latency/slow dl for a week what I have seen.

    Regards
    I'm shameless like others in the forum -was I to any help or made sense? If yes: click the on the star below to the left. Written whit a ;-) in my eye.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    30,944

    Default Re: Slow Repo

    I just tried again, because I wanted to report higher up.

    But it now completes within a few seconds (still more then the others that just flash by).

    Please, can other try if they now have a reasonable response?
    Henk van Velden

  9. #9
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    16,015
    Blog Entries
    3

    Default Re: Slow Repo

    Quote Originally Posted by hcvv View Post
    Please, can other try if they now have a reasonable response?
    I just tried, and it seems to be fine right now.
    openSUSE Leap 15.4; KDE Plasma 5.24.4;
    testing Tumbleweed.

  10. #10

    Default Re: Slow Repo

    It is working here as well.

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •