Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Graphics card suddenly causes boot crash with mce error

  1. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Romania, Bucharest
    Posts
    933

    Default Re: Graphics card suddenly causes boot crash with mce error

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    What's your new card? I suspect you just need to rock on with what works. Do you have a secondary PCIe slot for the non working card, plug both in and see if it's working as an offload device (Assuming you have spare power).
    I'm waiting for someone to deliver a ROG-STRIX-RX570-O4G soon. I think there is an extra PCIE slot it could fit in, I'd be surprised if the main slot had any issues as it's also where I'm running the older card, the new card should confirm this.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    East of Podunk
    Posts
    33,263
    Blog Entries
    15

    Default Re: Graphics card suddenly causes boot crash with mce error

    Quote Originally Posted by MirceaKitsune View Post
    I'm waiting for someone to deliver a ROG-STRIX-RX570-O4G soon. I think there is an extra PCIE slot it could fit in, I'd be surprised if the main slot had any issues as it's also where I'm running the older card, the new card should confirm this.
    Hi
    What I mean is, it may still be usable (if you want) as not the primary gpu (I use RX550 as primary, GT1030SC as secondary, gpu cores). I would see if there is a firmware update for the card, it may help.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •