Results 1 to 6 of 6

Thread: GPU problems after big update

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2017
    Location
    Russia
    Posts
    200

    Default GPU problems after big update

    After the update MS Teams can't work with a dark theme and Opera was uninstalled. After installing it again, some pages crashes often.
    Brave has better stability and works fine.
    Slack can't be loaded:
    Code:
    FATAL:gpu_data_manager_impl_private.cc(445)] GPU process isn't usable. Goodbye.
    looks like something happened with GPU

  2. #2

    Default Re: GPU problems after big update

    Looks like you're using old Opera.

  3. #3
    Join Date
    May 2017
    Location
    Russia
    Posts
    200

    Default Re: GPU problems after big update

    Quote Originally Posted by Svyatko View Post
    Looks like you're using old Opera.
    Installed today Opera update but it didn't help.
    Version:79.0.4143.22
    What newer version should I use?

  4. #4

    Default Re: GPU problems after big update

    Try to use older glibc: https://forums.opensuse.org/showthre...58#post3069558

    Or wait for recompiles when using older TW snapshots.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    São Leopoldo, RS, Brazil
    Posts
    350

    Default Re: GPU problems after big update

    Electron-based apps e.g. Slack, VS Code can be launched by passing an additional parameter:

    Code:
    code --disable-gpu-sandbox
    Flatpak packages bring their own glibc version so was not affected.
    openSUSE Tumbleweed

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    32,067
    Blog Entries
    15

    Default Re: GPU problems after big update

    Quote Originally Posted by psijic View Post
    After the update MS Teams can't work with a dark theme and Opera was uninstalled. After installing it again, some pages crashes often.
    Brave has better stability and works fine.
    Slack can't be loaded:
    Code:
    FATAL:gpu_data_manager_impl_private.cc(445)] GPU process isn't usable. Goodbye.
    looks like something happened with GPU
    Hi
    A number of things are broken after the glibc update... as a Tumbleweed user you should follow the Factory Mailing List....

    See subject: matrix /element broken after last update

    https://lists.opensuse.org/archives/....opensuse.org/
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •