Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: nvidia Repositories gone missing

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    337

    Default nvidia Repositories gone missing

    Hi everyone,

    Some hours ago I finally made a fresh install on my desktop with brand new hardware being happy how increadibly fast it went. Then I wanted to install G05 driver packages before going into the details setting up software etc. But YaST (me being lazy) just gave me a message it couldn't access the repository. Please don't blame me for not posting the exact message. I went there and checked, all Leap 15.x directories are just empy:

    https://download.nvidia.com/opensuse/leap/

    I tried further and just found that request (can't call it a thread, yet) in the nvidia forum:

    https://forums.developer.nvidia.com/...missing/169612

    Apparently it's the same with Tumbleweed. It seems strange the Leap 42.x repositories are still online. Does anybody know what's going on?

    Probably it's just some maintenance and I know, it's rather an nvidia issue. So, this might as well be moved to General Chit-Chat. But at least everybody be aware currently there is nvidia packages available the "easy way".

    rds

    kasi

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Sauerland
    Posts
    5,859

    Default AW: nvidia Repositories gone missing

    Fill a bugreport to Stefan Dirsch, the maintainer of the nvidia packages?
    https://bugzilla.opensuse.org/index.cgi

    Maybe he knows more.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    337

    Default Re: AW: nvidia Repositories gone missing

    Quote Originally Posted by Sauerland View Post
    Fill a bugreport to Stefan Dirsch, the maintainer of the nvidia packages?
    https://bugzilla.opensuse.org/index.cgi

    Maybe he knows more.
    Bugreport filed. Maybe there's some news after the weekend. It's Sunday night in SUSE land, after all.
    ;-)

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Sauerland
    Posts
    5,859

    Default AW: nvidia Repositories gone missing


  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Sauerland
    Posts
    5,859

    Default AW: nvidia Repositories gone missing

    Only browsing in Firefox does not work, curl does it:
    Code:
    LANG=C zypper se -s nvidia-compute
    Loading repository data...
    Reading installed packages...
    
    S | Name                       | Type    | Version              | Arch   | Repository
    --+----------------------------+---------+----------------------+--------+-----------
      | nvidia-computeG04          | package | 390.141-lp152.8.1    | x86_64 | nvidia
      | nvidia-computeG05          | package | 460.39-lp152.34.1    | x86_64 | nvidia
      | skelcd-EULA-NVIDIA-compute | package | 2020.05.04-lp152.1.1 | x86_64 | OSS

    So Repo is working.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    337

    Default Re: nvidia Repositories gone missing

    Strange. I got the error message from YaST which couldn't access the repository. I'll try with zypper, later when there is time.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    337

    Default Re: nvidia Repositories gone missing

    Something seems to be not working, though.

    Yast still says:
    Cannot access installation media
    https://download.nvidia.com/opensuse/leap/15.2


    and zypper:
    https://susepaste.org/17920640

    Code:
    Retrieving: nvidia-computeG05-460.39-lp152.34.1.x86_64.rpm .........................................................................................................................................................................................................[not found] 
    File './x86_64/nvidia-computeG05-460.39-lp152.34.1.x86_64.rpm' not found on medium 'https://download.nvidia.com/opensuse/leap/15.2'
    Abort, retry, ignore? [a/r/i/...? shows all options] (a): a
    

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    28,670

    Default Re: nvidia Repositories gone missing

    Quote Originally Posted by kasi042 View Post
    Something seems to be not working, though.

    Yast still says:
    Cannot access installation media
    https://download.nvidia.com/opensuse/leap/15.2


    and zypper:
    https://susepaste.org/17920640

    Code:
    Retrieving: nvidia-computeG05-460.39-lp152.34.1.x86_64.rpm .........................................................................................................................................................................................................[not found] 
    File './x86_64/nvidia-computeG05-460.39-lp152.34.1.x86_64.rpm' not found on medium 'https://download.nvidia.com/opensuse/leap/15.2'
    Abort, retry, ignore? [a/r/i/...? shows all options] (a): a
    
    Please ALWAYS include the line with the command and not only the output within your copy/paste.
    Now we have output, but no idea what you did.
    Henk van Velden

  9. #9
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    337

    Default Re: nvidia Repositories gone missing

    Hi Henk,

    It was all supposed to be in the susepaste-link. But I seem to have messed that up. I just wanted to emphasize the failure with my last line. The machine is down, now. I can retry later. The command was
    Code:
    zypper in nvidia-computeG05

  10. #10
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Sauerland
    Posts
    5,859

    Default AW: nvidia Repositories gone missing

    My fault:
    Nvidias Server Problem.

    See:
    https://bugzilla.opensuse.org/show_b...?id=1182831#c6

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •