Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 66 of 66

Thread: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

  1. #61
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Switzerland
    Posts
    851

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    I'm surprised and a bit disappointed that after bug report, and mentioning it to the opensuse factory mailing list, no one bothered to patch this... I mean, it's much easier to compile our own VirtualGL sourced from its git repository but I'm disappointed that the maintainers are not looking at this at all 6 months after first report.

  2. #62

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    Quote Originally Posted by ehjhsuse View Post
    Hi
    I have a HP Pavilion laptop with a nVidia GeForce 8400M GS card.
    I've installed OpenSuse Leap 15.2 with KDE.
    I would like to install the nvidia driver but I see 2 options, which one should I choose, 400 or 600?


    palomin:~ # zypper se x11-video-nvidiaG0*
    Cargando datos del repositorio...
    WorkTime employee monitoring software...
    Leyendo los paquetes instalados...

    E | Nombre | Resumen | Tipo
    --+---------------------+---------------------------------------------------------+--------
    | x11-video-nvidiaG04 | NVIDIA graphics driver for GeForce 400 series and newer | paquete
    | x11-video-nvidiaG05 | NVIDIA graphics driver for GeForce 600 series and newer | paquete


    palomin:~ # lspci | grep VGA
    01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation G86M [GeForce 8400M GS] (rev a1)

    palomin:~ # lscpu
    Arquitectura: x86_64


    Where can I check which cards are supported by 400 o 600 series?

    thanks, Eduardo
    In January it was a 1060 but now i have 2060S

  3. #63

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    my 4600H+ 1680ti works now.

    I needed to repaced the USB-C to HDMI alternate adapter. since last reboot I am running both screen with 4k now, but the nvidia USB-C only 30HZ

    But use tumbleweed, then it works.

    Tumbleweed is the only distro I got it running. tried ubuntu 21.04 still not working

  4. #64

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    Quote Originally Posted by qwert.zuiop View Post
    my 4600H+ 1680ti works now.

    I needed to repaced the USB-C to HDMI alternate adapter. since last reboot I am running both screen with 4k now, but the nvidia USB-C only 30HZ

    But use tumbleweed, then it works.

    Tumbleweed is the only distro I got it running. tried ubuntu 21.04 still not working
    IMHO you need USB-C to HDMI 2.0+ cable, not adapter. https://www.amazon.com/usb-c-hdmi/s?k=usb+c+to+hdmi

    Leap + new kernel from kernel:stable may work.

  5. #65

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    Quote Originally Posted by Svyatko View Post
    IMHO you need USB-C to HDMI 2.0+ cable, not adapter. https://www.amazon.com/usb-c-hdmi/s?k=usb+c+to+hdmi

    Leap + new kernel from kernel:stable may work.
    The cable you mean, is an adaptor as well. USB Alternate need an adapter, not a straight cable.

  6. #66

    Default Re: nVidia + Cuda + Bumblebee + Codecs: "Recipe" not working on openSUSE 15.2

    Quote Originally Posted by qwert.zuiop View Post
    The cable you mean, is an adaptor as well. USB Alternate need an adapter, not a straight cable.
    RTFM: https://www.hdmi.org/spec/typec
    https://www.hdmi.org/download/pressfileid/58

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •