Zrobiłem Code: zypper dup i ikonka baterii poszła nie wiadomo gdzie. Macie pomysł gdzie ją znaleźć? Nawet widget zarządzania energią nie pokazuje stanu baterii.
zypper dup
Bateria sama wróciła
Najlepsze są te problemy które same się rozwiązują
Originally Posted by kacior Najlepsze są te problemy które same się rozwiązują Tak, najczęściej rozwiązują się same dopiero po wysmarowaniu posta na forum OT. Chyba za bardzo ostatnio system dopracowali, bo nie mam o czym pisać na forum
Originally Posted by rilicek Tak, najczęściej rozwiązują się same dopiero po wysmarowaniu posta na forum OT. Chyba za bardzo ostatnio system dopracowali, bo nie mam o czym pisać na forum Ja za to zastanawiam się nad przejściem na Leap, bo w najmniej oczekiwanych momenatach Tumbleweed mnie zaskakuje czymś.
Originally Posted by kacior Ja za to zastanawiam się nad przejściem na Leap, bo w najmniej oczekiwanych momenatach Tumbleweed mnie zaskakuje czymś. Mi wywinął taki numerek https://forums.opensuse.org/showthre...e-quot-problem
Miałem to już. Spróbuj wyczyścić ~/cache/plasmashell/qmlcache/ Tzn. albo usunąć, albo gdzieś przenieść.
Forum Rules
Bookmarks