Results 1 to 3 of 3

Thread: XFCE panel configuration

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,486

    Default XFCE panel configuration

    Somehow accidentally I have modified my XFCE panel so that currently running applications no longer show. How do I correct this?

    Thanks in advance.

  2. #2

    Default Re: XFCE panel configuration

    Hi,

    You probably removed the 'Window Buttons ' item in the panel.

    Adding it back is easy:
    - Right-Click on the panel
    - Select Panel -> Add New Items
    - Select 'Window Buttons' from the list
    - Click 'Add+'

    You can then right-click on the newly added to configure it or move it.

    Hope this helps,

    - Itai
    - Itai
    http://www.cybernium.net

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,486

    Default Re: XFCE panel configuration

    Quote Originally Posted by idanan View Post
    Hi,

    You probably removed the 'Window Buttons ' item in the panel.

    Adding it back is easy:
    - Right-Click on the panel
    - Select Panel -> Add New Items
    - Select 'Window Buttons' from the list
    - Click 'Add+'

    You can then right-click on the newly added to configure it or move it.

    Hope this helps,

    - Itai
    Yes, that fixed it. Many thanks for the help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •