Results 1 to 4 of 4

Thread: mail link on any browser: Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.

  1. #1

    Default mail link on any browser: Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.

    both on firefox and on chrome i get
    Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.
    when clicking an email link.
    My mailer is thunderbird.

    Whats wrong??

  2. #2
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Germany
    Posts
    548

    Default Re: mail link on any browser: Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.

    Quote Originally Posted by ereissner View Post
    both on firefox and on chrome i get
    Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.
    when clicking an email link.
    What is defined in systemsettings5 -> Applications -> Email Client?

    Regards

    susejunky

  3. #3

    Default Re: mail link on any browser: Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.

    Actually it was `_Thunderbird` but also `Thunderbird` was offered.
    If i choose that, it doesnt work either, but that time fails without message.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Germany
    Posts
    548

    Default Re: mail link on any browser: Unable to create io-slave. klauncher said: Unknown protocol 'mailto'.

    Quote Originally Posted by ereissner View Post
    Actually it was `_Thunderbird` but also `Thunderbird` was offered.
    If i choose that, it doesnt work either, but that time fails without message.
    If you create a new user will it show the same behaviour?

    Regards

    susejunky

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •