Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Packages got published but don't show up on Download page

  1. #1

    Question Packages got published but don't show up on Download page

    Hello. Yesterday I made a package https://build.opensuse.org/package/s...e-image-plugin My packages were published for enabled distributions (I can find binary packages if I click on certain distribution and they can be installed via apt-get), but some of enabled distros (Debian and Ubuntu) still don't show up on "Download package" page. Can it be related to the fact, that I build multiple packages from one source?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by FreeSlave View Post
    Hello. Yesterday I made a package https://build.opensuse.org/package/s...e-image-plugin My packages were published for enabled distributions (I can find binary packages if I click on certain distribution and they can be installed via apt-get), but some of enabled distros (Debian and Ubuntu) still don't show up on "Download package" page. Can it be related to the fact, that I build multiple packages from one source?
    Hi and welcome to the Forum
    Just a time delay, if you look at the list of distributions and hover over the icon it will give a status, the icon showing the delivery truck, means the repository is published, I think you will find they are all there now. Just remember that home repositories are way down the pecking order as far as priorities go. So if the likes of openSUSE Tumbleweed (Factory) is busy (esp rebuild) then there may be delays.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi and welcome to the Forum
    Just a time delay, if you look at the list of distributions and hover over the icon it will give a status, the icon showing the delivery truck, means the repository is published, I think you will find they are all there now. Just remember that home repositories are way down the pecking order as far as priorities go. So if the likes of openSUSE Tumbleweed (Factory) is busy (esp rebuild) then there may be delays.
    That's the thing. I have a truck icon on Debian and Ubuntu packages, as well as "succeded" status. But "Download package" page https://software.opensuse.org//downl...e-image-plugin shows Fedora only. Packages were published correctly, it's just this particular interface did not get updated for some reason.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by FreeSlave View Post
    That's the thing. I have a truck icon on Debian and Ubuntu packages, as well as "succeded" status. But "Download package" page https://software.opensuse.org//downl...e-image-plugin shows Fedora only. Packages were published correctly, it's just this particular interface did not get updated for some reason.
    Hi
    Do you use IRC? I would jump on Freenode #opensuse-buildservice or the mailing list.... openSUSE:Communication channels - openSUSE to ask if there are issues.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  5. #5

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Do you use IRC? I would jump on Freenode #opensuse-buildservice or the mailing list.... openSUSE:Communication channels - openSUSE to ask if there are issues.
    When I try to post a message there, I'm getting an error "Cannot send to nick/channel". Anyway, is not it better to discuss the issue on the forum? IRC chats are real-time and require user's presense at the time of the answer, not very convenient.

    I see another topic with the similar issue: https://forums.opensuse.org/showthre...-not-published

    Same story: packages have been published, but the Download page does not show them.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by FreeSlave View Post
    When I try to post a message there, I'm getting an error "Cannot send to nick/channel". Anyway, is not it better to discuss the issue on the forum? IRC chats are real-time and require user's presense at the time of the answer, not very convenient.

    I see another topic with the similar issue: https://forums.opensuse.org/showthre...-not-published

    Same story: packages have been published, but the Download page does not show them.
    Hi
    Unfortunately the folks that have the access to look at the issue are there I would try the mailing list then, just make sure the email you send is not html, text only.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  7. #7

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Unfortunately the folks that have the access to look at the issue are there I would try the mailing list then, just make sure the email you send is not html, text only.
    I've tried to send email to opensuse-bugs@opensuse.org but the mail was denied

    Code:
    The message .... was unable to be
    delivered to the list because of an access rule set up by the list
    administrator.
    There's no explanation why the message was denied.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by FreeSlave View Post
    I've tried to send email to opensuse-bugs@opensuse.org but the mail was denied

    Code:
    The message .... was unable to be
    delivered to the list because of an access rule set up by the list
    administrator.
    There's no explanation why the message was denied.
    Hi
    Wrong place... that list is for just for bug report announcements. Try the nomail option (https://en.opensuse.org/openSUSE:Mai...s_subscription) and send to opensuse-buildservice
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  9. #9

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Wrong place... that list is for just for bug report announcements. Try the nomail option (https://en.opensuse.org/openSUSE:Mai...s_subscription) and send to opensuse-buildservice
    I subscribed to opensuse-buildservice using this method, but my messages are still getting denied. I'm using gmail and it sends the mail in both text/plain and text/html forms. Can it be the issue?

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages got published but don't show up on Download page

    Quote Originally Posted by FreeSlave View Post
    I subscribed to opensuse-buildservice using this method, but my messages are still getting denied. I'm using gmail and it sends the mail in both text/plain and text/html forms. Can it be the issue?
    Hi
    Yes, plain text only.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •