Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

  1. #21
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,003

    Default Re: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

    Is the driver for the NVIDIA set up in the sound devices.

  2. #22

    Default Re: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

    Maybe problems caused by PulseAudio - it was updated from 11.1 to 13.0: https://software.opensuse.org/package/pulseaudio
    Check sound output with ALSA.

  3. #23

    Default Re: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Is the driver for the NVIDIA set up in the sound devices.
    I'd love to set it up... if it was there. it's not here.

    Maybe problems caused by PulseAudio - it was updated from 11.1 to 13.0: https://software.opensuse.org/package/pulseaudio
    Check sound output with ALSA.
    I'd love to, if you help me do that. my sound works, I'm just missing the ability to output it to my tv.

    @deano_ferrari & oldcpu
    I'll file a bug then and hopefully it'll be patched someday soon. thanks for the help so far you two.

  4. #24
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    22,101
    Blog Entries
    1

    Default Re: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Is the driver for the NVIDIA set up in the sound devices.
    Read the earlier part of this thread. There is no NVidia audio hardware enumerated (as if disabled).
    openSUSE Leap 15.2; KDE Plasma 5

  5. #25
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    22,101
    Blog Entries
    1

    Default Re: Audio problems (can't configure soundcard and devices missing)

    Quote Originally Posted by RedSpeaker12 View Post
    @deano_ferrari & oldcpu
    I'll file a bug then and hopefully it'll be patched someday soon. thanks for the help so far you two.
    I'll be following this thread with interest.
    openSUSE Leap 15.2; KDE Plasma 5

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •