Results 1 to 2 of 2

Thread: Sony bluetooth headphones on A2DP sound on the left side/can only

  1. #1

    Question Sony bluetooth headphones on A2DP sound on the left side/can only

    Hello everyone, in the last month I've been having some issues with my Sony headphones (Sony WH-1000XM2).

    I'm on the latest Tumbleweed and they used to work just fine (I use blueman for pairing/setting my devices).
    The issue is that I'm unable to use the A2DP setting for High Quality Playback (A2DP Sink) with both cans, only the left one plays whereas on HSP/HFP both cans work but as expected the audio quality is inferior.

    Can anyone help me troubleshoot this? I tried re-pairing multiple times, rebooting, connecting/disconnecting, I even changed my bluetooth dongle altogether which is now the Pluggable one https://plugable.com/products/usb-bt4le/
    Before that I had the Asus USB-BT400, same issue there though.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    22,277
    Blog Entries
    1

    Default Re: Sony bluetooth headphones on A2DP sound on the left side/can only

    Welcome to OpenSUSE Forums. I don’t have BT headphones, but I did find this thread describing similar which may be of interest to you
    https://askubuntu.com/questions/1216...g-in-a2dp-ubun
    openSUSE Leap 15.2; KDE Plasma 5

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •