Results 1 to 7 of 7

Thread: WSL search not working

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Stockholm
    Posts
    84

    Default WSL search not working

    Hi all,

    This is a technical question but not concerning the OS but rather the forum.

    Before the forum migration it was possible to search the fora for posts related to WSL. Now, entering only WSL(wsl) yields no hits which makes it rather tedious to find threads relating to WSL. Can this be fixed?

    /gostal
    openSuse 15.1 WSL on Windows 10 Enterprise LTSC Build 17763. i7-8750H CPU@2.2 GHz, 32 GB RAM

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,742

    Default Re: WSL search not working

    You do realize that your question has absolutely nothing to do with "Install/Boot/Login" and that there is "Forums Feedback" subforum exactly for this kind of posts, do not you?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,831
    Blog Entries
    14

    Default Re: WSL search not working

    Quote Originally Posted by arvidjaar View Post
    You do realize that your question has absolutely nothing to do with "Install/Boot/Login" and that there is "Forums Feedback" subforum exactly for this kind of posts, do not you?
    Moved to Forums Comments/Suggestions.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  4. #4
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Stockholm
    Posts
    84

    Default Re: WSL search not working

    I looked for something like that but missed it. Now, that I know the name I should be able to find it.
    I'm sorry I didn't look hard enough.
    /gostal
    openSuse 15.1 WSL on Windows 10 Enterprise LTSC Build 17763. i7-8750H CPU@2.2 GHz, 32 GB RAM

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3,202

    Exclamation Re: WSL search not working

    Quote Originally Posted by gostal View Post
    Now, entering only WSL(wsl) yields no hits which makes it rather tedious to find threads relating to WSL.
    Yes, agreed – I did a “simple” search and, an “advanced” search for “WSL” and, couldn't find anything …

    Searching from outside the Forums with “DuckDuckGo” revealed this Wiki article: <https://en.opensuse.org/openSUSE%3AWSL>.
    There's also this openSUSE News Tag: <https://news.opensuse.org/tag/wsl/>.

    But, searching for “WSL” from within the Forums, doesn't find anything …

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    29,111
    Blog Entries
    15

    Default Re: WSL search not working

    Hi All
    Likely fallout from the recent move, issue added...

    https://progress.opensuse.org/issues/67297
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Stockholm
    Posts
    84

    Default Re: WSL search not working

    Thanks, guys! Looking forward to the outcome.

    Best wishes,
    gostal
    openSuse 15.1 WSL on Windows 10 Enterprise LTSC Build 17763. i7-8750H CPU@2.2 GHz, 32 GB RAM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •