Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: DUAL BOOT OpenSuSE Leap 15.1 Internet speed is very slow

  1. #11
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Indianapolis area
    Posts
    35

    Default Re: DUAL BOOT OpenSuSE Leap 15.1 Internet speed is very slow

    With this big of a discrepancy I would start with the basics. Are you getting ipv4 vs ipv6 on one windows or linux? Are you using wireless and one is only using 2.4ghz instead of 5ghz?

  2. #12
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Somewhere in Italy
    Posts
    65

    Default Re: DUAL BOOT OpenSuSE Leap 15.1 Internet speed is very slow

    You didn't mention if you are using Wicked or NetworkManager.
    I had an issue with NM (due to bad configuration) where connection speed was 1/6 of expected one.
    I switched to wicked and the issue went gone. After that I verified NM configuration and fixed up wrong parameter(s).

  3. #13
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    28,184
    Blog Entries
    15

    Default Re: DUAL BOOT OpenSuSE Leap 15.1 Internet speed is very slow

    Hi
    @OP sure you not mixing Mbps and MBps, because that's somewhat the conversions your seeing... eg 280Mbps == 35MBps....?

    Better to rely on either and check with your ISP and their speed tests, I'm only on 100Mbps here and it reports as ~12MBps which is correct....
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •