Results 1 to 3 of 3

Thread: buildinfo is broken … nothing provides …

  1. #1

    Question buildinfo is broken … nothing provides …

    I forked Application:Geo:postgis then I do:

    Code:
    cd # into my branch
    osc co postgis
    osc build -M postgres11
    And I get:

    Code:
    buildinfo is broken... it says:
    unresolvable: nothing provides postgres11-devel >= 9.4
          nothing provides postgres11-server >= 9.4
          nothing provides postgres11-server-devel >= 9.4
    On the other hand, it builds just fine on OBS. What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    28,807
    Blog Entries
    15

    Default Re: buildinfo is broken … nothing provides …

    Quote Originally Posted by licehunter View Post
    I forked Application:Geoostgis then I do:

    Code:
    cd # into my branch
    osc co postgis
    osc build -M postgres11
    And I get:

    Code:
    buildinfo is broken... it says:
    unresolvable: nothing provides postgres11-devel >= 9.4
          nothing provides postgres11-server >= 9.4
          nothing provides postgres11-server-devel >= 9.4
    On the other hand, it builds just fine on OBS. What am I doing wrong?
    Hi
    The project configuration.....
    https://build.opensuse.org/projects/...on:Geo/prjconf
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Exclamation Re: buildinfo is broken … nothing provides …

    Quote Originally Posted by licehunter View Post
    Code:
    osc build -M postgres11
    Of course, that should have been postgresql11, not postgres11. 🤦🤦🤦

    My apologies for the noise.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •