Results 1 to 6 of 6

Thread: Where has the documentation gone?

  1. #1

    Default Where has the documentation gone?

    It may be 2 months ago, not much more, that I found documentation for "Reference | openSUSE Leap 15.1" under the link

    https://doc.opensuse.org/documentati...reference.html

    this is dead now.

    Or hints and advices for a zypper dup under titled "13 Upgrading the System and System Changes | Start-Up | openSUSE Leap 15.1"

    under the link

    https://doc.opensuse.org/documentati...ate.osuse.html

    All this is gone now.

    Why?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    28,115
    Blog Entries
    15

    Default Re: Where has the documentation gone?

    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    20,965
    Blog Entries
    1

    Default Re: Where has the documentation gone?


    It appears to be off-line currently.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,743
    Blog Entries
    20

    Default Re: Where has the documentation gone?

    Quite a bit is offline
    Not sure why
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Erlangen
    Posts
    1,285

    Default Re: Where has the documentation gone?

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    Quite a bit is offline
    Not sure why
    "We've been experiencing sporadic outages of our web assets and generic network connectivity issues throughout most of the day. The reasons are not yet fully understood, and are still being investigated. For the time being we've made some adjustments to our HA setup and haven't seen the issues since then, but further investigations will be needed. Feel free to make us aware of any network issues you're experiencing via ticket(s) and some network debugging output (ping, mtr, traceroute), so that we can gather more data to properly identify the problem."

    from: https://status.opensuse.org/
    AMD Athlon 4850e (2009), openSUSE 13.1, KDE 4, Intel i3-4130 (2014), i7-6700K (2016), i5-8250U (2018), openSUSE Tumbleweed, KDE Plasma 5

  6. #6

    Default Re: Where has the documentation gone?

    These links work fine now.
    Great!

    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •