Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Plasma error on update

  1. #11
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Corrientes, Argentina
    Posts
    3

    Default Re: Plasma error on update

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    First off tell us the GPU hardware and if this is a notebook.

    Can you boot with nomodeset?

    At boot screen press e
    Find line startin linux or linuxefi
    go to the end of that line (note it wraps)
    add a space and nomodeset
    F10 to continue boot

    this will load fall back drivers that shold work with any hardware but with reduced proformance. but it will allow you to install needed drivers
    Thank you, I will try it, and report the result.

    It's a GeForce 8600GT (the driver is nvidia 340xx). And is not a notebook.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    FL, USA
    Posts
    1,564

    Default Re: Plasma error on update

    Quote Originally Posted by emtorres View Post
    I have the same problem, but in a new installation of Leap 15.1. And I don't know where to report.
    Did it work OK before you installed tainting drivers? All my PCIe GeForce and Quadro cards, including one GeForce 8600 GT, work fine in 15.1 (and TW) with the upstream default DDX, modesetting, by having neither NVidia drivers nor xf86-video-nouveau installed.
    Reg. Linux User #211409 *** multibooting since 1992
    Primary: 42.3,TW,15.0 & 13.1 on Haswell w/ RAID
    Secondary: eComStation (OS/2)&42.3 on 965P/Radeon
    Tertiary: TW,15.0,42.3,Fedora,Debian,more on Kaby Lake,Q45,Q43,G41,G3X,965G,Cedar,Caicos,Oland,GT218&&&

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •