Results 1 to 2 of 2

Thread: Macros in libreOFFICE base do not work after upgrade to tumbleweed.

  1. #1

    Default Macros in libreOFFICE base do not work after upgrade to tumbleweed.

    While I was using openSUSE 42..3, I created a number of macros for a libreOFFICE base application. Most of these are called by mouse clicks onto push buttons.
    After upgrading to tumbleweed, all these macros do not work any longer.
    What is wrong? Is some piece of software missing, or do I have to make some change to settings? I have not been able to find an answer.
    Thanks for your help.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    San Diego, Ca, USA
    Posts
    11,302
    Blog Entries
    2

    Default Re: Macros in libreOFFICE base do not work after upgrade to tumbleweed.

    Quote Originally Posted by nicari View Post
    While I was using openSUSE 42..3, I created a number of macros for a libreOFFICE base application. Most of these are called by mouse clicks onto push buttons.
    After upgrading to tumbleweed, all these macros do not work any longer.
    What is wrong? Is some piece of software missing, or do I have to make some change to settings? I have not been able to find an answer.
    Thanks for your help.
    The information you posted is likely insufficient to know what may have happened.
    You'll likely need to inspect the code behind to start debugging.
    You may also want to try creating a new macro using the same code to see if your problems are due to a simple glitch and not an actual code error.

    TSU
    Beginner Wiki Quickstart - https://en.opensuse.org/User:Tsu2/Quickstart_Wiki
    Solved a problem recently? Create a wiki page for future personal reference!
    Learn something new?
    Attended a computing event?
    Post and Share!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •