Results 1 to 3 of 3

Thread: Packages build successfully but not being published

  1. #1

    Default Packages build successfully but not being published

    Hi there, my packages are stuck in "Build jobs have been processed, new repository is not yet created".
    https://build.opensuse.org/project/s...637:geckolinux
    The packages were successfully built 24 hours ago, but today they still weren't published. So I tried rebuilding them today, but after a few hours they're still stuck.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,670
    Blog Entries
    15

    Default Re: Packages build successfully but not being published

    Quote Originally Posted by sb56637 View Post
    Hi there, my packages are stuck in "Build jobs have been processed, new repository is not yet created".
    https://build.opensuse.org/project/s...637:geckolinux
    The packages were successfully built 24 hours ago, but today they still weren't published. So I tried rebuilding them today, but after a few hours they're still stuck.
    Hi
    AFAIK it's a known issue with the publisher, patience is required, took a day or so for some recent one of mine to turn up...
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Default Re: Packages build successfully but not being published

    Hmmm OK, that's fine, I just wanted to confirm that it was normal.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •