Results 1 to 5 of 5

Thread: Error message: Your submission could not be processed ...

  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    1,096

    Default Error message: Your submission could not be processed ...

    Recently I've started to see this message on odd occasions, it seems quite random.

    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
    It happened a few minutes ago after clicking the "Mark Forums Read" link, but I've also experienced it when posting or previewing a message. A second attempt has (so far) always succeeded.
    Regards, Paul

    Tumbleweed (Snapshot: 20190621) KDE Plasma 5
    Leap 15.0 KDE Plasma 5
    [Non-Tumbling Tumblweed (20150508) KDE 4 - Resurrected]

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,058
    Blog Entries
    3

    Default Re: Error message: Your submission could not be processed ...

    Thanks for reporting. What browser were you using?

    I haven't seen that one. But I do occasionally see things go awry.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;

  3. #3
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    1,096

    Default Re: Error message: Your submission could not be processed ...

    Regards, Paul

    Tumbleweed (Snapshot: 20190621) KDE Plasma 5
    Leap 15.0 KDE Plasma 5
    [Non-Tumbling Tumblweed (20150508) KDE 4 - Resurrected]

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,058
    Blog Entries
    3

    Default Re: Error message: Your submission could not be processed ...

    I'm using firefox, but the esr version from Leap (currently 60.5.1). And yes, I liked 52.x better than 60.x.

    When things fail here, I usually get a message about a corrupted page.

    What happens: you connect to openSUSE. And if the opensuse cookie has expired, you are redirected to a microfocus login page. And from there, you are redirected back to the openSUSE forum page. If something goes wrong in this chain of redirection, you run into problems such as you are seeing. And a second attempt will often work.

    Much of this might change soon, with SUSE and openSUSE becoming independent of microfocus.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;

  5. #5
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Erlangen
    Posts
    800

    Default Re: Error message: Your submission could not be processed ...

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    Much of this might change soon, with SUSE and openSUSE becoming independent of microfocus.
    I am always using the latest version of Firefox (currently 66.0) and never experienced problems with the forum. Thus I prefer everything stays the same. Login could be somewhat faster with SUSE becoming independent.
    AMD Athlon 4850e (2009), openSUSE 13.1, KDE 4, Intel i3-4130 (2014), i7-6700K (2016), i5-8250U (2018), openSUSE Tumbleweed, KDE Plasma 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •