Results 1 to 10 of 19

Thread: Phonon device list incompelte

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Location
    Italy
    Posts
    369

    Default Phonon device list incompelte

    Since a few weeks, when I go to "Systems Settings" -> Multimedia -> "Audio and Video", the "Device Preference" panel contains only "Default" device for audio playback, and no devices at all for Audio Recording and Video Recording.

    I used to see all my devices there, and I could reorder them to give priority to one device or the other. You can see what it looked like in this thread.

    This is what it looks like now, even after I connect my bluetooth headphones (and so I should have at least two output devices):


    This is what e.g. pavucontrol shows after connecting my bluetooth headphones:


    I have checked every sound/multimedia troubleshooting guide I could find, but everything seems correct.
    Anybody else noticing this problem? I have the problem on two computers (my work laptop and my home desktop).

    If you need more information about my systems, just ask.

    Cris
    Last edited by Cris70; 07-Jan-2019 at 04:09. Reason: adding more information
    Desktop: OpenSUSE Tumbleweed (x86_64) - AMD FX-8350 Eight-Core Processor, 16Gb RAM, 120GB Samsung Evo 840 SSD
    Laptop: OpenSUSE Tumbleweed (x86_64) - Thinkpad T440 - Intel i5-4210U, 12Gb RAM, 250GB Samsung EVO 750 SSD

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •