Results 1 to 3 of 3

Thread: Awesome WM theming problems

  1. #1

    Default Awesome WM theming problems

    First of all I must thank openSUSE dev team for all he work they ve put in this system which rescued my old laptop. Feels stable and light.

    Now on the downside (probably my fault) it seems that no matter what rc.lua/theme I try for Awesome wm always end up with errors.

    I wanted to use this one https://www.reddit.com/r/unixporn/co...some_cake_day/ but I get these errors:



    bars.lua https://pastebin.com/9CuGaxeC
    helpers.lua https://pastebin.com/QDFNXi4M
    rc.lua https://pastebin.com/bL2Tr3tP

    Any ideas ?

  2. #2

    Default Re: Awesome WM theming problems

    Fixed by replacing awesome-branding-openSUSE with awesome-branding-upstream

  3. #3
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kamloops, BC, Canada
    Posts
    3,974

    Default Re: Awesome WM theming problems

    Quote Originally Posted by ryuuji View Post
    Fixed by replacing awesome-branding-openSUSE with awesome-branding-upstream
    Did you file a bug report so the problem -- if a bug -- can be fixed for you and others?

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Submitting_bug_reports
    -Gerry Makaro
    Fraser-Bell Info Tech
    Solving Tech Mysteries since the Olden Days!
    ~~
    If I helped you, consider clicking the Star at the bottom left of my post.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •