Results 1 to 2 of 2

Thread: Some keys not working MS 4000 keyboard

  1. #1

    Default Some keys not working MS 4000 keyboard

    Various letters are not working on new Microsoft 4000 ergo keyboard.


    ~!@#$%^&*()_+
    `1234567890-=
    QWERTYUIO
    qwertyuio
    ASDFGHJKL:"
    asdfghjkl;'
    ZCVBNM<>?
    zcvbnm,./

    So, that leaves the letter that sounds like a little round green vegetable,
    the brackets (both) to the right of the little round green vegetable key,
    the backslash to the right of the brackets, and
    the letter between z and c that sounds like "eks"

    I am willing to undo the screws and see if anything is disconnected inside; but, thought I would try this route first and see if maybe there is an easy way to correct this.

    Thanks!
    Also, do not know what the versions above the thread are for so sorry if I selected incorrectly

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,721

    Default Re: Some keys not working MS 4000 keyboard

    Hello and welcome to the forums.

    That said, you missed to provide the most important information. The first thing asked to you is to make a choice of the openSUSE version you use. You chose OTHER VERSION. Because that means you run an unsupported version, it is then even more important you tell us which version that is. So please. When you do not know you can use
    Code:
    cat /etc/os-release
    to find out.
    Henk van Velden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •