Results 1 to 2 of 2

Thread: Build of 32bit packages failing

  1. #1

    Default Build of 32bit packages failing

    Hi all,

    Building / releasing of 32bit packages is failing:

    armbuild24 finished "build dkms-rtl8812au.spec" at Mon Jun 11 09:32:06 UTC 2018.
    [ 78s]
    [ 78s] ### VM INTERACTION START ###
    [ 81s] [ 69.323617] reboot: Power down
    [ 82s] ### VM INTERACTION END ###
    [ 82s] build: extracting built packages...
    [ 95s] invalid input 'f RPMS/armv7hl/dkms-rtl8812au-5.1.5-12.1.armv7hl.rpm 1729895 4096������


    cloud104 finished "build dkms.spec" at Sun Jun 10 21:13:28 UTC 2018.
    [ 56s]
    [ 56s] ### VM INTERACTION START ###
    [ 59s] [ 48.285472] sysrq: SysRq : Power Off
    [ 59s] [ 48.296915] reboot: Power down
    [ 64s] ### VM INTERACTION END ###
    [ 64s] build: extracting built packages...
    [ 64s] Argument "4096\0\0\0\0\0\0\0\0\


    or have a look at the openSuSE:Factory / Tumbleweed 32bit packages....

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    24,337
    Blog Entries
    15

    Default Re: Build of 32bit packages failing

    On Mon 11 Jun 2018 09:56:02 AM CDT, Ximi1970 wrote:

    Hi all,

    Building / releasing of 32bit packages is failing:

    armbuild24 finished "build dkms-rtl8812au.spec" at Mon Jun 11 09:32:06
    UTC 2018.
    [ 78s]
    [ 78s] ### VM INTERACTION START ###
    [ 81s] [ 69.323617] reboot: Power down
    [ 82s] ### VM INTERACTION END ###
    [ 82s] build: extracting built packages...
    [ 95s] invalid input 'f
    RPMS/armv7hl/dkms-rtl8812au-5.1.5-12.1.armv7hl.rpm 1729895
    4096������


    cloud104 finished "build dkms.spec" at Sun Jun 10 21:13:28 UTC 2018.
    [ 56s]
    [ 56s] ### VM INTERACTION START ###
    [ 59s] [ 48.285472] sysrq: SysRq : Power Off
    [ 59s] [ 48.296915] reboot: Power down
    [ 64s] ### VM INTERACTION END ###
    [ 64s] build: extracting built packages...
    [ 64s] Argument "4096\0\0\0\0\0\0\0\0\


    or have a look at the openSuSE:Factory / Tumbleweed 32bit packages....


    Hi
    A known issue and should be fixed now, you need to trigger a rebuild...
    Ref: https://lists.opensuse.org/opensuse-.../msg00114.html

    --
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SLES 15 | GNOME Shell 3.26.2 | 4.12.14-23-default
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •