Having some problems running Plex Media Player AppImage
https://knapsu.eu/plex/

I am not sure what caused the problem. I have been running Plex Media Player long without problems.
Then one day I exit PMP and start it again. Now it will not start the AppImage.

I have done several suggestions I could find when concerning AppImage and permissions.
Adding group fuse
Adding my user to group fuse
Adding my user to group trusted

machine:~ # ll /usr/bin/fusermount
-rwsr-xr-x 1 root trusted 31560 10.05.2017 01:25:57 /usr/bin/fusermount

I am getting this error when trying to run PMP AppImage.
Code:
fuse: failed to open /dev/fuse: Permission denied
Cannot mount AppImage, please check your FUSE setup.
You might still be able to extract the contents of this AppImage 
if you run it with the --appimage-extract option. 
See https://github.com/AppImage/AppImageKit/wiki/FUSE
for more information
open dir error: No such file or directory

Not much has changed on my Linux PC since last I started up PMP. I remembered I had installed Tomcat earlier.
If I uninstall Tomcat, or --appimage-extract, it will run, but nothing happens (it does not come up).

Running the PMP AppImage as root user will start PMP and it comes up fine, so not sure what the problem with my user is.


Some debugging running AppRun (from the extracted AppImage) with strace I got the following error repeated endlessly.

socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM|SOCK_CLOEXEC, 0) = 21
bind(21, {sa_family=AF_UNIX, sun_path="/tmp/pmp_inputSocket_djviking.sock"}, 110) = -1 EADDRINUSE (Address already in use)
close(21)
unlink("/tmp/pmp_inputSocket_djviking.sock") = -1 EPERM (Operation not permitted)
The person who created this AppImage has no idea what the cause of the problem is.

Does anyone have any idea of suggestions I could try?

Running OpenSUSE Leap 42.3
KDE Plasma 5.12
Qt 5.10