Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Zypper has a lot of problems

  1. #11
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    1,389

    Default Re: Zypper has a lot of problems

    Quote Originally Posted by Greenscreener View Post
    What?
    As shown in your post #8

    Code:
    Problem: problem with installed package libaudiofile1-0.3.6-53.18.x86_64
     Solution 1: install libaudiofile1-0.3.6-10.3.x86_64 (with vendor change)
      obs://build.opensuse.org/multimedia  -->  openSUSE
    You'll probably need to allow the other five packages to change also.

    Resolve those issues first, then worry about any remaining ones....
    Regards, Paul

    2x Tumbleweed (Snapshot: 20200211) KDE Plasma 5
    2x Leap 15.1 KDE Plasma 5

  2. #12
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Somewhere around the middle of Europe.
    Posts
    116

    Default Re: Zypper has a lot of problems

    I am sorry, I had to unexpectedly leave my computer, I'll continue tomorrow. Thanks so much for help so far.

    (I'm on my phone if you were wondering.)

  3. #13
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,311
    Blog Entries
    14

    Default Re: Zypper has a lot of problems

    You'll have to run
    Code:
    zypper dup --from packman
    first, after that 'zypper dup' should work as expected.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  4. #14
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Somewhere around the middle of Europe.
    Posts
    116

    Default Re: Zypper has a lot of problems

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    You'll have to run
    Code:
    zypper dup --from packman
    first, after that 'zypper dup' should work as expected.
    It says:
    Code:
    Nothing to do.

  5. #15
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Somewhere around the middle of Europe.
    Posts
    116

    Default Re: Zypper has a lot of problems

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    You'll have to run
    Code:
    zypper dup --from packman
    first, after that 'zypper dup' should work as expected.
    So this actually worked, my repos were just weird.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •