Results 1 to 2 of 2

Thread: Official Vagrant box does not work

  1. #1

    Default Official Vagrant box does not work

    When I booted up the official vagrant box for 42.2: https://app.vagrantup.com/opensuse/b...SE-42.2-x86_64,
    it cannot seem to find yum:

    Code:
    ==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 5: yum: command not found==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 6: yum: command not found
    ==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 8: yum: command not found
    How to resolve this? I can otherwise ssh into the box find, but it has no yum.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    32,325
    Blog Entries
    15

    Default Re: Official Vagrant box does not work

    Quote Originally Posted by susegecko111 View Post
    When I booted up the official vagrant box for 42.2: https://app.vagrantup.com/opensuse/b...SE-42.2-x86_64,
    it cannot seem to find yum:

    Code:
    ==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 5: yum: command not found==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 6: yum: command not found
    ==> opensuse42-plain: /tmp/vagrant-shell: line 8: yum: command not found
    How to resolve this? I can otherwise ssh into the box find, but it has no yum.
    Hi
    In openSUSE we use zypper... yum is there but you need to install;
    Code:
    zypper se yum
    zypper in yum
    BTW you need to look at using openSUSE 42.3, 42.2 goes EOL on Friday.
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •