Results 1 to 2 of 2

Thread: configre issues

  1. #1

    Angry configre issues

    I hope this is where this goes. i installed WindoMaker, got it running, now I am in the process of compiling my dockapps to install them, and already getting issues with openSuse, that I have not encountered in other distos'. be that as it may,

    I installed the devel package now I am getting this error

    Code:
    ./configure: line 5760: AC_FIND_XPM: command not found
    how so I get it to see the libxpm.h ?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: configre issues

    Quote Originally Posted by userxbw View Post
    I hope this is where this goes. i installed WindoMaker, got it running, now I am in the process of compiling my dockapps to install them, and already getting issues with openSuse, that I have not encountered in other distos'. be that as it may,

    I installed the devel package now I am getting this error

    Code:
    ./configure: line 5760: AC_FIND_XPM: command not found
    how so I get it to see the libxpm.h ?
    What makes you think you have to compile stuff ?
    Use YaST - Software - Software Manager to search for the package that contains the missing file. But my 1st question is the most important
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •